Elita 7

Parovi

Dva para, Miljana Kulić i Zola, Anita i Anđelo Ranković ne gube vreme! (VIDEO 18+)

Miljana Kulić i Zola ne gube vreme iako se on žalio da mu se spava... Sa druge strane strastima su se prepustili i Anita i Anđelo Ranković...

Dva para, Miljana Kulić i Zola, Anita i Anđelo Ranković ne gube vreme! (VIDEO 18+) Screenshoot/Video





Njih dvoje su se prvo zaigrali ispod pokrivača, a onda su prešli na nešto konkretnije.

Zola i Miljana su se skroz pokrili i prepustili strastima, a kako će se ovaj odnos odvijati u nastavku, ostaje nam da ispratimo.

Video snimak možete videti OVDE.








Anđelo Ranković i Anita nastavljaju tamo gde su stali prošle večeri. Cela izolacija bruji od njihovih strasnih uzdaha.


Video snimak OVDE.


U jednom trenutku Lepi Mića je ušao u prostoriju i prekinuo Anitu i Anđela, što možete pogledati OVDE.








Juče se oglasila Anitina majka pa prokomentarisala situaciju:


"Izvinite, ali ja sam ponovo bila u hitnoj. Pojavila mi se angina pektoris od silnog stresa, po savetu lekara ja trenutno ne smem imati stres nikakav. Ja ću se javiti uskoro da porazgovaramo o svim lažima, uvredama iznetim na račun mene i moje porodice i Anitinom sveukupnom ponašanju." - počinje priču Angelina za Pink.


"Nikada nije imala podršku niti je vaspitana da ima seks bez veze, a posebno ne na televiziji. Moji sinovi su uzorni momci, a mi trpimo linč zbog njenog ponašanja. Sada da uđem zviznula bih joj šamarčinu da se okrene oko sebe. Ja ne bih bila u šoku da je ona to radila napolju, ja svoje dete ne prepoznajem od prošle godine. 






Ona je sedela u kući po svom izboru, vikendom gledala filmove kada uspava Alekseja, radila, jedna normalna devojka. Ušla je tamo i gledaj šta radi od svog života. Mi živimo u maloj sredini i ne trpi ona posledice svog ponašanja, nego njena braća, uzorni đaci sportisti."



Angelina kaže da se Anita neće dobro provesti, ukoliko Veliki šef tokom praznika bude omogućio članovima porodice da ih posete u Beloj kući.

"Podržala sam druženje sa Anđelom, što ćeš videti i u čestitki, sve što joj Mića priča kao da ja kažem. Toliko sam besna da sada da je ulazak za Novu godinu, takvu šamarčinu bih joj zalepila da dođe sebi. Blam je da pokaže da lepo šminka i da će biti šminker kada izađe, blam je da pokaže da kuva, blam je da se oblači normalno, blam je što nije splavaruša, sada sve ispada da je blam svega onoga što sam ja gledala svoje dete proteklih godina i njeno ponašanje. 

Blam je da kaže da je bila odličan đak. Priča nebuloze i izmišlja da bude bitna, ma kosu ću joj svu počupati i pitati je:"Devojko, jesi li ti zaboravila ko si i šta si?!"
- završava Anitina mama.






Marija Kulić je besna na ćerku


Miljana Kulić je juče izjavila da bi se udala za Zolu, a njena majka Marija je besna i razočarana pa je tim povodom kratko napisala:


"Poklone i čestitke smo već poslali, nažalost. Samo želim da znate da je to poslato prekjuče. Bolest ne krasi nikoga..."
 

Mesečni horoskop za januar mesec 2024. godine!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>