Elita 7

Parovi

Nikola Jovanović Predsednik je pre diskvalifikacije najavio tužbu! (VIDEO)

Nikola Jovanović Predsednik je pre diskvalifikacije najavio tužbu, a nakon diskvalifikacije se nije oglašavao, bar za sada...

Nikola Jovanović Predsednik je pre diskvalifikacije najavio tužbu! (VIDEO) Screenshoot/Instagram






Bivši takmičar "Elite" Nikola Jovanović Predsednik sinoć je diskvalifikovan iz rijalitija, jer ga je samovoljno napustio. Produkcija televizije Pink će ga tužiti i potraživati 50.000 evra na osnovu ugovora koji je potpisao sa ovom kućom.

Predsednik je u poslednje vreme bio na ratnoj nozi sa mnogim učesnicima rijalitija, a najviše sa Markom Đedovićem, Markom Janjuševićem Janjušem i Nenadom Aleksićem Ša. Kako je najavio, pojedine takmičare će tužiti i pravdu potražiti na sudu. Tokom jedne emisije, koja se odigrala pre mesec dana, a gde su učesnici "Elite" birali osobe koje "najviše emotivno manipulišu", Ša je optužio Predsednika da je urinirao u krevetu.


Na društvenim mrežama se pojavio klip sukoba koji se nastavio tokom tadašnjih reklama, kada je Ša poručio Nikoli da će izgubiti sve honorare iz "Elite" i završiti u minusu, a Predsednik je reperu tada najavio tužbu, prenosi Republika.







- Si svestan da već imaš tužbu od mene kad izađemo? - pitao je Predsednik repera.

- Ne, ne svađam se. Tražim opkladu po 5 soma - dodao je Ša.


- Ne, ne, ne kockam se - rekao je Jovanović i istakao da ne voli poroke.

- Ne, ne ti nisi svestan da izlaziš iz "Elite" u minusu, bez honorara. To ti garantujem - poručio je tada odlučno Aleksić.


Video snimak pogledajte OVDE.









Podsećanja radi, učesnik rijalitija programa "Elita", Nikola Jovanović, poznatiji pod nadimkom Predsednik, odlukom Velikog šefa je diskvalifikovan zbog samoinicijativnog napuštanja imanja u Šimanovcima.

- Elito, ovim vas zvanično obaveštavamo da je Nikola Jovanović diskvalifikovan iz rijalitija. On će na osnovu ugovora koji je potpisao snositi kaznu od 50.000 evra zbog samoinicijativnog napuštanja projetka, a TV Pink će ga tužiti shodno tom ugovoru. Pozdrav, Veliki šef - glasilo je pismo koje je pročitao ovonedeljni vođa, Marko Đedović.

Nedeljni horoskop možete naći OVDE.

Mesečni horoskop za decembar OVDE.


Godišnji horoskop za sve znakove zodijaka možete naći OVDE.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>