Region

Svet

Seka Aleksić prihvatila sebe u svakom smislu!

Pevačica Seka Aleksić prihvatila je sebe u svakom smislu, više je ne brine da će neko da kaže kako se ugojila. Njen partner Veljko umeo je da kaže kako je šteta da tako lepa žena bude debela.

Seka Aleksić prihvatila sebe u svakom smislu! Screenshoot/Instagram





Seka priznaje da pod stresom dosta jede i tako dobija višak kilograma koji jako teško skida:


"Kad god sam u stresnoj situaciji, ja metem hranu! Ne znam šta mi se desi u tim situacijama, ali baš nemam granicu. Uvek sam se čudila ljudima koji pričaju da ne mogu da zinu niti da doručkuju kad su pod stesom. Kod mene je obrnuta situacija i to dovede do toga da se ugojim." - priča Seka Aleksić i dodaje:

 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!








"Danas nemam strah od toga da će neko da kaže da sam se ugojila. To je moja stvar, prihvatila sam sebe u svakom smislu i mislim da je mnogo važnije kakvi smo iznutra od toga kakve brojeve vaga pokazuje kad stanemo na nju." - ispričala je Seka u podkastu "Sisterhood".


Pevačica je nedavno pričala da postoje periodu kada ne može da se sagne od stomaka:






"Meni je majka uvek govorila da "samo usisavam", ceo život samo jedem! Onda dođe period kada više ne mogu da se sagnem od stomaka i tada smršam 15 kilograma. Baš prošlog decembra sam skinula toliko. Jedva čekam da prođe Nova godina, snimanje spotova i sve ostale obaveze da mogu kao čovek da se najedem. Meni ne daju da jedem ni muž, ni saradnici, ni rodbina. Ne jedem slatkiše jer sam se uozbiljila, a počeću da treniram sledeće godine. Za doček planiram da se najedem ko čovek.-" - priznaje Seka, pa dodaje šta joj je muž Veljko rekao:

"Muž Veljko je srećan što sam sad malo smršala jer je uvek govorio da je šteta da ovako lepa žena bude debela. Sviđa mi se i što se danas nekako prihvata to da žena može da izabere koliko će kilograma da ima. Nekako se žene manje osuđuju kad se ugoje, a ranije se podrazumevalo da sve izgledaju kao da su sišle s modne piste."

Metabolizam i mršavljenje možete ubrzati sami! Jednostavno je!

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>