Svet

Region

Danas je sahranjen poznati glumac Rajan O Nil!

Danas je sahranjen poznati glumac Rajan O'Nil u Los Anđelesu! Rajan je preminuo 8. decembra, bolovao je od leukemije i raka prostate.

Danas je sahranjen poznati glumac Rajan O Nil! Screenshoot/Youtube




Glumac Rajan O'Nil je sahranjen danas u Los Anđelesu,  počivaće pored legendarne Fare Foset, sa kojom je imao kontroverznu vezu. Oboje su sahranjeni na groblju "Vestvud Memorijal Park".

Rajan je preminuo 8. decembra, bolovao je od leukemije i raka prostate, a kako je juče zvanično saopšteno, uzrok smrti je kongestivno zatajenje srca.


Na sahrani glumca Rajana O'Nila bilo je oko 25 ljudi, među kojima su i njegova bivša supruga Li Tejlor - Jang koja je uplakana stajala pored njegovog kovčega, njegov sin Patrik O'Nil i najbolja prijateljica Fare Foset Alan Stjuart. Sahrana je počela oko 11 sati ujutru, prenosi "Dejli Mejl".


Fara i Rajan su imali burnu vezu koja je trajala tri decenije. Odnos im je trajao sve do njene smrti, koja je nastala 2009. godine, kad je glumica preminula od raka u 62. godini. Rajan je imao 82 godine kad je preminuo.







Fara je od 1973. do 1982. bila u braku sa Lijem Mejdžorosom, kada su se razveli, ona je već bila u vezi sa O'Nilom, sa kojim je počela romansu 1979. Fara i Rajan su romansu započeli 1979. godine, a veza im je bila ispunjena raskidima i pomirenjima, a u jednoj od pauza Fara je bila sa producentom Džejmsom Orom, čija je bila žrtva nasilja, prenosi Republika.



Oni su 1985. godine dobili sina Rejmonda. Inače, Fara je Rajana uhvatila u prevari 1997. godine sa glumicom Lesli Stefansom. Nakon raskida njihova ćeka Tejtum izjavila je da je glumac bio nasilan prema njenoj majci: "Tukao ju je".








Kontroverzan par pomirio se 2001. Ona je ubrzo obolela od raka debelog creva. Njena borba prikazana je u dokumentarnom filmu "Farina priča". Mnogi su bili iznenađeni kada je 2009. saopštila da će se udati za Rajana, preminula je tri dana kasnije, prenosi "Blic Žena".


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>