Region

Svet

Pevačica Ana Nikolić uhvaćena u Zagrebačkoj ulici pre incidenta!

Pevačica Ana Nikolić navodno je fizički napala kompozitora Gorana Ratkovića Raleta i napravila haos ispred njegovog studija. Sada su se pojavile fotografije, nastale u Zagrebačkoj ulici pre incidenta!

Pevačica Ana Nikolić uhvaćena u Zagrebačkoj ulici pre incidenta! Screenshoot/Instagram





Prema rečima izvora, ona je došla ispred zgrade u svom mercedesu, pozvonila na interfon i zahtevala da Rale izađe napolje. Kada je on izašao, Nikolićeva je odmah počela da ga napada, urlajući i praveći scenu koja je uznemirila čitav komšiluk, prenosi Republika.



Ana je uhvaćena u svom automobilu ispred studija u Zagrebačkoj ulici pre navodnog incidenta. Na fotkama se vidi da je Nikolićeva vidno uznemirena.



Sve se dogodilo dok je u studiju bila Olja Bajrami.



"Sve se desilo pre nekoliko trenutaka. Haos je bio ispred zgrade. Rale je bio u studiju sa pevačicom Oljom Bajrami, ona je došla i napravila skandal. Izletela je iz mercedsa, urlala, ceo komšiluk je uznemirila. Baš je nastao haos. Nazivala ga je pogrdnim imenima, pominjala Olju Bajrami, prebacivala mu što je s njom u studiju"- kaže izvor za "Kurir" i dodaje da je Ana Nikolić još više pomahnitala:









"Tad je fizički nasrnula na njega. Grebala ga je, čupala, celog ga ispljuvala. Nekako se izvukao i vratio u studio, ona je nastavila kolima da se vozika ispred zgrade."

Olja Bajrami, koja je bila prisutna u studiju sa Raletom u trenutku Aninog napada, ovim povodom se oglasila, te izrazila šokiranost i uznemirenost povodom celog događaja:


"Šokirana sam, ne mogu da verujem da je došlo do toga.Ja godinama sarađujem sa Raletom, to svi znate. Ne znam šta Ana radi sa njim niti me se tiče, takođe ja nju nisam videla ali ko meni može da zabrani da ja bilo koga vidim. Došla sam, platila pesmu i otišla. Gospode Bože, ovo je jezivo!"- rekla je Olja, a fotografiju možete videti OVDE. 
 

Ljubavnica Gordona Remzija priznala sve do detalja!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/republika

Povezane vesti:


>