Elita 7

Parovi

Vanja oplela po mužu! Miona se šokirala i tek će, Ša je psihopata!

Vanja Ignjatović oplela po mužu, iznela da se dopisivao sa drugim ženama... Miona se šokirala, a tek će biti šokirana kad vidi njegovo pravo lice. Ša je psihopata, ne znam kako iko može da mu veruje. 

Vanja oplela po mužu! Miona se šokirala i tek će, Ša je psihopata! Screenshoot/Instagram






Vanja Ignjatović je još jednom držala lajv na TikToku, gde je otkrila da je kod još uvek zakonitog muža Nenada Aleksića Ša pronašla poruke sa određenim ženama, dok on govori da je ona ta koja se dopisivala sa nekim muškarcem.

"Govori da je plakao Matoroj, a nisu se ni čuli dok smo bili zajedno. Našla sam mu poruke sa devojkama, a priča se da sam se ja sa nekim dopisivala. Miona se šokirala, a tek će biti šokirana kad vidi njegovo pravo lice. On je psihopata, ne znam kako iko može da mu veruje. Slavim dan kad sam ga se rešila. Toliko sam bila loša, da je držao moju sliku svuda. Meni je žao devojke koja završi sa njim." - pričala je Vanja.




Ša je bio ljubomoran na svakoga



"On je bio taj koji je bio ljubomoran na sve i svakoga. Pravio je problem i kad se čujem sa majkom. Takva osoba ne može da se promeni! Ćutala sam do pre tri dana, više mi na pamet ne pada to da radim. Svojim drugarima je rekao da sam ja abortirala dete, a zna šta mi se sve desilo. Ja ni danas ne mogu da se sa tim pomirim. Uoči svog rođendana sam izgubila dete." - ispričala je Vanja.







 U predhodnom lajvu Vanja Ignjatović je ipsričala kako je izgubila bebu:


"Tokom noći kada sam izgubila bebu, imala sam kliničku smrt. On je tad bio u emisiji. Posle toga sam mu rekla samo da mi ne dira dete nerođeno. On je kriv jer se to desilo. Sad ću da vam pokažem papir kao dokaz, svi da vidite. On je pet dana nakon što sam čula otkucaje srca mog deteta napravio ljubomornu scenu, moja majka zna, zbog toga sam abortitrala."- rekla je još uvek zakonita supruga Nenada Aleksića, pa dodala:


"Je l' teško da prizna da je zaljubljen u Mionu i da je zato za razvod, a ne da laže?! Neće dobiti razvod. Ša nema prijatelje? Niko ga ne voli! Kakva crna Matora. Imali bi savršen brak da nije njegove ljubomore. Bio je ljubomoran kad se dopisujem sa mamom. Imam poruke i kako se dopisuje sa mojom snajkom. On je jedan psihopota. Ljubomoran je bio na mog kuma, mislio je da sam ga varala sa svim muškarcima u mom okruženju."- ispričala je pa pokazala dokumentaciju na kojoj piše da je imala spontani pobačaj, iako Ša tvrdi drugačije, o čemu možete čitati OVDE.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>