Elita 7

Parovi

Miki Đuričić besan na Anitu! Ne mogu očima da je gledam! (VIDEO)

Jovana je dugogodišnja prijateljica Mikija Đuričića i nije mu pravo zbog onoga što joj je Anita uradila. Besan je na Matorinu partnerku i kaže da ne može očima da je gleda.

Miki Đuričić besan na Anitu! Ne mogu očima da je gledam! (VIDEO) Screenshoot/Youtube





Đuričić kaže da Matoroj niko nije kriv što se njena supruga Anita dopisivala sa drugom ženom na dan njihove svadbe u Crnoj Gori. Ipak, navodi da se nada da joj Matora to neće oprostiti.


Miki je za Blic ispričao svoje viđenje situacije:

"Kada me je Matora zvala i rekla da će da se ženi, pitala me je šta mislim o svemu tome ja sam joj rekao, ako si ti srećna i ja sam. Ljudi kad se jako zaljube, pogotovu Matora koja je emotivno nestabilna, srčana, teško je njoj reći istinu. Žao mi je njenog zdravstvenog stanja. U startu Anita nije bila za nju. Ona je sa 17 godina rodila dete sa starijim tipom. Ali, ajde dešava se. Anita je po svaku cenu pokušavala Marka Markovića da bude u centru pažnje, onda intimni odnos sa Zolom, pred svima. U stanju si da imaš odnose bez emocija i Matora je na kraju oženi. Sama je kriva." - priča Đuričić pa dodaje:


"Mala je jako bezobrazna, a nema argumente za to. Fali joj i obrazovanje i garderoba za nadmen stav. Jeftina mi je cela priča. Počinjem da mislim da je Anita ušla u sve to radi medijske pažnje. Ispade onda da ja sutra mogu da se probudim i da kažem, možda ovo nisam ja. Ne bih voleo da se Matora pomiri sa Anitom."

"Vidim da se piše da će Anita Matoroj uzeti imovinu. Koju bre imovinu? Mesec dana u divljem braku. Zamisli da sad njoj mora da da pola stana. O čemu se tu radi? Plus htela da je prevari, luda kuća. Matoroj se smeju ljudi."

 

Ovan, Blizanac, Devica i Strelac su znakovi kojima se otvara ljubavna priča u 2024!




 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>