Region

Svet

Milan Marić se emotivnim rečima oprostio od Lauševića!

Glumac Milan Marić emotivnim rečima uputio poslednji pozdrav kolegi i prijatelju Žarku Lauševiću! Možda je rođenje svakog čoveka njegov najveći uspon, sve ostalo je pad.

Milan Marić se emotivnim rečima oprostio od Lauševića! Screenshoot/Instagram






Žarko Laušević preminuo je danas posle kraće i teške bolesti u svojoj 63. godini, a ceo region žali za njim. O njegovim glumačkim uspesima ovoga puta nećemo jer njegove uloge svi veoma dobro znate. Upečatljive su i maestralne, sve do jedne...


Jedan od Lauševih kolega i prijatelja je i Milan Marić, koji se na vrlo emotivan način oprostio od Lauša, pa vam u celosti prenosimo njegove dirljive reči:




"Ne znam kako se ovo radi, nikada nisam pisao ovako nešto. A jebi*a, i teško mi je.
Da li bi prvo trebalo da ti se zahvalim?
Da napišem: “Hvala ti što si bio takav glumac.”?

Moram prvo da napišem glumac jer sam te zapravo tako upoznao. Kroz uloge. Upoznao kroz uloge?! Kako to naivno zvuči, ali znaš na šta mislim.

Možda bi ipak trebalo da napišem: “Hvala ti što si bio takav kolega.”

To zvuči prisnije i intimnije, a i zaista jeste. Morao bih onda obavezno da dodam da si bio divan kolega, pun strpljenja, saveta i razumevanja za nas “balavce”. A to sve znaš, to sam ti sve već rekao. I nisam jedini.

A ako bih napisao samo “Žare, hvala ti.”, to bi onda značilo da se opraštam od tebe i kao glumca i kao kolege, ali i onoga što smo izgradili ti i ja van filmskog seta. A o tome mi je zapravo najteže da pišem.


Probaću.

Hvala ti za poverenje.
Hvala ti za osmehe.
Hvala ti za vreme.
Hvala ti za podršku.
Hvala ti za lekcije.
Hvala ti za nežnost.
I hvala ti za prijateljstvo.


Možda je rođenje svakog čoveka njegov najveći uspon, sve ostalo je pad." - napisao je Milan Marić.




Na društvenim mrežama, kao i uvek "mišljenja" su razna, ovog puta ipak se manje čuju oni koji sude, koliko god da su glasni. Ima jedna mudra izreka: "Ne sudi onome u čijim cipelama nisi bio".



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>