Elita 7

Parovi

Anita priznala delić istine! Matora udarila na njenu majku Angelinu! (VIDEO)

Anita Stanojlović je za crnim stolom priznala delić istine o odnosu sa Mateom Car, a Matora je ušla u crvenu zonu pa udarila na Anitinu majku Angelinu. Ona je jedna bolesnica, ljubomorna je na tebe, smatra Jovana Tomić.

Anita priznala delić istine! Matora udarila na njenu majku Angelinu! (VIDEO) Screenshoot/Youtube





Matora je dala šansu Aniti da joj u oči ispriča istinu o odnosu sa Mateom ali Anita je ispričala samo delić:


"Bilo je neprijatno, ja sam ti se javila, došla si dva puta da me zagrliš, bila si pijana." - rekla je Jovana Tomić Matora.



"Na ulasku ovde Anita je rekla da sam ja kur*etina." - ubacila se Žana.

"Laže sve, ako Matora ima empatije rećiće iskreno." - rekla je Anita.

"Ma boli me ku*ac za tebe. Ja nemam razloga da lažem, to se desilo na rođendanu, njoj je zasmetalo, ima pravo, bila je ljubomorna. Meni je bitnije kako ona nastavlja da laže nego ta priča sa tobom." - rekla je Matora.

Anita ti si njoj ljubomorne scene pravila, a šta si ti njoj uradila - napao je Đedović.


"Da li jedan normaln čovek na svetu bi ušao u brak sa osobom koju ne voli, koji je tvoj cilj bio reci mi, šta si htela?" - uporna je bila Matora, pa nastavila:

"Nikad u životu nisam posumnjala u Anitu, bilo bi mi logčno da je to uradila sa muškarcem, nijedan znak kraj puta nije bio. One su se dogovarale kad ja uzmem telefon na kojoj će aplikaciji da se čuju."


Zašto si napisala ti nećeš moći da se nosisš sa mojoj ljjubomorom, kako si mogla da pristaneš na svadbu. - upitao je Milan Milošević.


Nastavak pogledajte u klipu:



 




Milan Milošević dao je reč Nenadu Aleksiću Ša, kako bi prokomentarisao odnos Matore i Anite Stanojlović:

Šta ti je uradila ona?! Anita kaže da ti je uzela sliku jer nećeš da joj vratiš burmu - rekao je Milan.

Meni je Matora dala njenu burmu, ne Anitinu, nego njenu. To je Jovanina burma, ja sam je sačuvao - rekao je Ša.

Da li je istina da je njena majka terala iz stana kada je privodila tog dečka - pitao je Milan Anitu ali se ubacila Matora:

"Da. Pljuvala te je kod mene, manipulisala je s tobom. Toj ženi, dok si radila, davala si pare za stan i sve ostalo. Ako je iko bio fer, ti si bila fer dok tvoja braća smrde tamo...Živa je istina da je Anitina mama, kako je odgovaralo, maltretirala Anitu i uticalo je na naš odnos. Terala je da bira između deteta i odnosa sa mnom...Sto posto si znala sve šta je majka radila, sto posto si rekla Matei sve, boleština je što sam poverovala tvojoj majki. Tvoja mama je jedna bolesnica koja je ljubomorna na tebe, što imaš nekoga ko može da brine o tebi. Tvoja majka tebe smatra konkurencijom." - rekla je Matora.



Slikala se u ogledalu - rekla je Anita.

Bile ste intimne, sigurno ste pisale. Ako se neko je**vao, jeb**ala sam se ja. Kad pošaljem pi**u, pošaljem da naložim - rekla je Matora.

Je l' možemo da porazgovaramo pet minuta posle emisije - pitala je Anita.

Ne, nikada...Nije to poenta, ja ne osećam potrebu. Ovo što radiš i što si uradila, tebe boli ku**c devojko, ja ti u faci vidim. Ti si samo sluđena jer ne znaš šta ti je ta devojka uradila, ne znaš za šta te je izdala. Koja ljubav?! - rekla je Matora.



 

Majka Anite Stanojlović razočarana! Moja ćerka je spremna na sve! Neka je linčuju!



 
 

Sarma na najbolji način! Stari recept koji će vas oduševiti!




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>