Elita 7

Parovi

Sara Šljivar je možda trudna, a njena majka u šoku! Zar to nije šala?!

Učesnica rijalitija "Elita 7" Sara Šljivar je možda trudna sa svojim dečkom Pablom, a njena majka je u šoku! Zar to nije neka šala, pita u neverici... Ni Pablova majka nije oduševljena mogućom trudnoćom.

Sara Šljivar je možda trudna, a njena majka u šoku! Zar to nije šala?! Screenshoot/Instagram







Sara Šljivar i Pavle Milevski poznatiji kao Pablo nedavno su ozvaničili svoju vezu nakon perioda upoznavanja, druženja i flerta.

Kako se u rijalitiju povela priča da je Sara u drugom stanju, te da je i sama tražila test za trudnoću od produkcije, za komentar su pozvali majku Sare Šljivar, koja je za Pink, kratko i pomalo zbunjeno odgovorila:



"Kako Sara da bude trudna? Zar to nije neka šala... Ona ima momka tek sedam dana."







Oglasila se i Pablova majka



"Upoznata sam u vezi te priče... Njihov odnos je za sada okej, a što se mogućeg deteta tiče ja takve stvari u rijalitiju iskreno ne podržavam." - izjavila je njegova majka.

Sa Pinka su Pablovu majku upoznali sa Sarinom željom da bi volela da se probije u svetu poznatih kao starleta, ali i izjavom da u spoljnom svetu ima tri momka od kojih su dva imućna, a treći joj udovoljava pažnjom, pa je na to ona kratko odgovorila:

"S obzirom da ste mi rekli te stvari, mislim da se Pavle ne uklapa nikako u njen profil muškarca. Tako da ne bh imala šta dalje da komentarišem u vezi te njene izjave." - rekla je Pavlova mama.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>