Region

Svet

Region

Serija Poziv stiže na RTS! Uzbudljiv triler sa Mirjanom Joković! (VIDEO)

Serija "Poziv" stiže na RTS! Uzbudljiv triler sa Mirjanom Joković, a pored nje tu su i Uliks Fehmiu, Snežana Bogdanović, Ana Franić, Miloš Timotijević, Isidora Minić…

Serija Poziv stiže na RTS! Uzbudljiv triler sa Mirjanom Joković! (VIDEO) Screenshoot/Youtube






U seriji snimljenoj u produkciji RTS-a i „Brand Visiona“, Mirjana Joković tumači ulogu bivše policijske inspektorke Anice Reljić koja radi u kol-centru mobilnog operatera. Upravo će njen lik dobiti jedan poziv koji će joj promeniti život i trgnuti je iz svakodnevice.


Serija Poziv

Ovo je priča o jednoj ženi sa drugačijom kilometražom koja je stavila svoj život na žrtvu... Dinamičan i uzbudljiv triler pun neočekivanih obrta, ali i realistična priča koja se bavi svakodnevnim problemima.

Anica Reljić, bivša policijska inspektorka koja sada radi u kol centru, dobija poziv od Sonje Tošić, bogate samohrane majke koja želi da sazna identitet osobe koja joj preti telefonom. Dok Anica istražuje preteće pozive, shvata da su oni povezani sa kriminalnom grupom iz njenog prošlog života.

Pokušava da upozori Sonju, ali Sonja nestaje, što tera Anicu i Tijanu, Sonjinu buntovnu kćerku, da krenu u potragu za njom. Uskoro otkrivaju da Sonja može biti ključ u otkrivanju istine koja stoji iza ekološkog skandala koji potresa zemlju:misteriozno trovanje tri dečaka.




 


Iva Mitrović i Marko Popović, autori serije navode da su inspiraciju za “Poziv” pronašli u ljudima koji rade u kol centrima prema kojima se, kako navode, nervozni korisnici kojima se veza sa internetom prekinula, često ponašaju kao da je to pitanje života ili smrti.



Serija "Poziv" 18. novembra 2023. godine na RTS-u!




 



Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 



Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>