Elita 7

Parovi

Elita 7 dobila nove takmičare! Jedna dama odmah vinula Mensura u nebesa!

"Elita 7" dobila je nove takmičare! Jedna dama odmah vinula Mensura Ajdarpašića u nebese, a dva učesnika su nam već svima dobro poznata...

Elita 7 dobila nove takmičare! Jedna dama odmah vinula Mensura u nebesa! Screenshoot/Youtube





Na samom početku voditeljka Dušica Jakovljević, je najavila ulazak novog učesnika, Adama Đoganija i porazgovarala sa njim, a on je odmah priznao da mu je cilj ovoga puta da konačno dođe do finala.


Voditeljka ga je upitala o odnosu sa Milicom Veličković:


"Ona je meni stvarno jako draga i baš mi je dobra drugarica. Neprijatno mi je da pričam o ostalim stvarima. Bili smo zajedno oko dva, tri meseca ali ne želim da se moje učešće zasniva na tome. Terza želi da bude Bilal i sve bi uradio za rijaliti." -rekao je Adam.



Mi imamo saznanja da si ti bio sa njom neposredno pre ulazak u Elitu i kada se u prvim danima sumnjalo na njenu trudnoću, bilo bi velika verovatnoća da je tvoje -rekao je Darko.


"Mislim da će Milica da se obraduje kada me vidi. Tek poslednjih mesec dana sam saznao da će ući u Elitu. Nije mi bilo ni na kraju pameti da je tako pametna devojka otišla sa likom poput Terze. Posavetovao bih je da ne pravi od sebe budalu i da manje pije." -rekao je Adam pa dodao:


"Mislim da je Terza baš manipulator i da se predstavlja onakav kakav nije. Daj Bože da se stvarno zaljubio i ja želim da ona bude srećna sa bilo kim. Ne znam da li postoji mogućnost da nam se vrate emocije i trudiću se da izbegavam te veze ali kakve sam sreće, opet ću se zaljubiti." -zaključio je Adam.




 




Danka Grujić se bavi maneksenstvom i dizajniranjem haljina i ona je nova učesnica rijalitija "Elita 7". Danka je i bivša devojka Viktora Troickog, kaže za sebe da nije tremaroš i da se nije nadala da će se tako brzo saznati da je bila u vezi sa teniserom:


"Nisam očekivala da će se tako brzo saznati. Nisam želela da uđem sa tom pričom. Jako sam emotivna i ne znam kako ću to da sakrijem. ne bojim se napada i znam veoma dobro da uzvratin." - rekla je Danka Grujić.


"Ja trenutno ne vidim nekog muškarca koji bi mogao da mi parira, sada kad sam starija više gledam neke manire i tako." - rekla je Danka.

Znači Bebica. A kakav ti je Mensur? -dobacio je Darko.

"Lep je dečko i zaštitnički je nastrojen prema ženama, drugo ne mogu da komentarišem dok ga ne upoznam."  -rekla je Danka.



 




Bivša učesnica ''Zadruge", Žana Omnia od noćas postaje nova učesnica ''Elite.7'' Poznata po svom britkom jeziku, sigurnim korakom je zakoračila u studio, te je od samog starta pokazala da je spremnija nego ikad za svoje učešće.







 




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>