Elita 7

Parovi

Ana Ćurčić plače noću zbog Elite! Naivna sam i emotivna! (VIDEO)

Ana Ćurčić je ovorila dušu i priznala da noću plače zbog "Zadruge", odnosno "Elite", priznaje da je naivna i emotivna ali i da je trenutno jako srećna i da joj "oči sijaju"...

Ana Ćurčić plače noću zbog Elite! Naivna sam i emotivna! (VIDEO) Youtube/Republika






"Lično sa" na Republika TV-u kod voditelja Predraga Radosavljevića, gostovala je bivša učesnica rijalitija "Zadruga" i drugoplasirana Ana Ćurčić, koja se nakon medijske pauze pred kamerama upisala u leksikon i odgovorila na sva ona svakodnevna pitanja koja najviše zanimaju javnost i ljde koji je vole i prate.




Ana je kroz razgovor otkrila obećanje koje je nedavno dala samoj sebi, kao i kada joj se desio prvi, pravi poljubac:


"Odlučila sam da više ne puštam ljude previše blizu sebi. Distanca je nešto što je skroz okej. Prvi blic poljubac mi se desio u sedmom razredu, ali prvi, pravi poljubac bio je sa Acom. To je bila moja prva ljubav, ali i prva veza."


Poslednji put je plakala kako kaže, noćas i to zbog Zadruge, a o sebi kaže da je previše naivna:


"Verujem u ljubav, da. Mislim da je opšte poznato koliko sam naivna, tako da bih promenila kod sebe što sve primam k srcu. Trebalo bi malo više da koristim svoju raciju, nego emociju, smanjila bih svoju emotivnost. Srce mi je bilo slomljeno samo dva puta. Jednom u ljubavnom smislu, a drugi put kada sam imala tragediju." rekla je Ana Ćurčić pa dodala da kajanje ne bi trebalo da bude prisutno kod ljudi jer tako stvaraju negativna osećanja:


 "Ja smatram da kajanje u principu ne treba da bude pristutno kod ljudi, jer tako sami sebi stvaramo neka negativna osećanja. Ne kajem se ni zbog čega, mislim da su me sve lekcije u životu nečemu naučile, tako da idemo dalje, samo pozitivno. Ne bavim se kajanjem. Poslednjih mesec ili dva maštam da mi se baš sve ispuni što se tiče emocija. Jako sam srećna trenutno. Da li vam sijaju moje oči? Srećna sam!" - završila je Ana, a detalje pogledajte u video snimku ispod:

 










 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>