Region

Svet

Džiboni je sinoć održao spektakularan koncert, a onda ušao u masu! (VIDEO)

Džiboni je sinoć održao spektakularan koncertu u beogradskoj Areni, a onda ušao u masu i iznenadio sve. Obratio se jednoj osobi!

 Džiboni je sinoć održao spektakularan koncert, a onda ušao u masu! (VIDEO) Screenshoot/Youtube





Zlatan Stipišić Džiboni, održao je sinoć drugi spektakularan koncert u beogradskoj Areni, a publika je u glas pevala sve hitove ali i igrala, a u hali je vladala fenomenalna atmosfera!



Pevač se u pauzama između pesama obratio publici, spontano i duhovito, prisećajući se prvog nastupa u Beogradu kada je imao samo sedamnaest godina, dalek 1985. godine, priznajući da nije očekivao da će "stići ovoliko daleko u svojoj karijeri".

Njegova gošća na koncertu bila je Konstrakta, koja je sa njim otpevala njegovu autorsku pesmu "Zašto praviš slona od mene". 

Džiboni je, predstavljajući svoju gošću rekao : 

"Njena muzika predstavlja pravi urbani grad, ona je blago, čuvajte je!"


Zatim se dogodilo nešto što niko nije očekivao, naime Džiboni je sa još jednim članom benda ušao u masu koja je bila okupljena oko bine, i dok su ljudi telefonima snimali, prišao je jednom dečku i rekao mu:

"Nemanja, slušaj, da ti nešto kažem. Snimaj srcem i dušom, ne mogu ti pikseli preneti ovaj osećaj!"- nakon čega su usledile ovacije publike.





 
 

Radoslav Drašković izlečio sebe i sada želi da pomogn drugima! (VIDEO)





 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>