Zdravlje

Ljubav

Radoslav Drašković izlečio sebe i sada želi da pomogn drugima! (VIDEO)

Radoslav Drašković izlečio sebe i sada želi da pomogne drugima, tvrdi da mu je ovo spasilo život, kada je "zaradio" tešku upalu pluća! To je dobro za svaku operaciju tumora, pluća, oko jetre, želuca, to je neopisivo...

Radoslav Drašković izlečio sebe i sada želi da pomogn drugima! (VIDEO) Screenshoot/Youtube





Radoslav Drašković, stanovnik okoline Kušića blizu Ivanjice, posvetio se uzgoju koza već 15 godina. Baveći se proizvodnjom kozjeg sira, surutke, mleka i krema, tvrdi da mu je to doslovno spasilo život. Naime, nakon što je stekao tešku upalu pluća na svom prethodnom radnom mestu, borio se sa dugim procesom lečenja, ali su posledice i dalje bile očigledne.

Međutim, Radoslav je pronašao izlaz iz svojih zdravstvenih problema kada mu je prijatelj preporučio konzumiranje različitih kozjih proizvoda. Ti proizvodi su ga doslovno preporodili.


"To je dobro za svaku operaciju tumora, pluća, oko jetre, želuca, to je neopisivo", rekao je Drašković za Info ligu.


Dodao je i da postoji posebno interesovanje za meleme koje pravi od kozjeg mleka i lekovitih trava:


"Kozje mleko i neke trave sastavljam, ubućkam sa mikserom, prevrnem i ono ne može da ispadne. Svi se čude, a to je za vene dobro, za kolena, grčeve, hemoroide, za svaku regiju po telu pomaže" - tvrdi Radoslav Drašković.









On ističe da izrada proizvoda od kozjeg mleka nije komplikovana, ali zahteva vreme:


"Nije to težak posao ali obaveze, hoćes poljoprivredu, hoćes ovo, vreme treba, a sam sam. Sve sam radim. Ovako neka ženska naiđe pa me zagovara. Kad prođe neka lepa, popričamo po sat vremena. Mene šala drži, šala i pokretljivost i ovi proizvodi."


Kupci koji kupe proizvode od njega često se vraćaju po još ili ostaju u kontaktu, a on im rado šalje ono što im je potrebno:


"Dođu turisti i kad odu kažu pošalji. Sad moram i mleko i sir i surutku da pošaljem za dva, tri dana i kremu. Sa svih strana zovu. Došli su iz Nemačke, stavili šatore ovde i častio sam ih sa po kilo sira"- kaže ovaj čovek.

 

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!








 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>