Elita 7

Parovi

Janjuš najavio rat Aneli! Smetaju joj Enine gaće! (VIDEO)

Marko Janjušević Janjuš najavio rat Aneli Ahmić, njene emocije ga ne zanimaju, a kaže da joj smetaju čak i Enine gaće, koje on "miriše kad mu je teško".

Janjuš najavio rat Aneli! Smetaju joj Enine gaće! (VIDEO) Screenshoot/Youtube






Nakon odgledanog klipa u kome Aneli komentariše gaće Janjuševe supruge kao i njihov celokupan odnos, reč su dobili učesnici rijalitija:



 



"On meni spominje da ja izigravam Anu Ćurčić. ja ne razmišljam ni o kavom finalu a on se hvata stalno za to. Nije mi nikakav prijatelj. pokazao je kakav je čovek" -rekal je Aneli Ahmić, a onada se uključio Janjuš:


"Đedeoviću ti si mag za rijaliti, da je neka druga sezona sada bi se posvađali ali ove ne. Njene emocije prema meni me ne zanimaju. Ono što vi gledate je da gledaoci napolju pomisle tako. Ne mora da znači da ja mislim da je ona dobra osoba. Pogledaj šta je ovom dečku napravila (Urošu). prišao mi je i rekao da ga je izdala a da je on bio tu za nju od početka i da sedi sa Božom, a ne sa njim." rekao je Janjušević.


"Danas sam rekla da mi ne prija energija u kući i u tom sam fazonu. On prebacuje sve na mene da bi me ponizio, jako sam se razočarala u njega." - rekla je Aneli.

"Niko te nije terao da se zaljubiš. Mnogih je takvih bilo u rijalitiju. One je jako kvarna i bezobrazna osoba i imam pravo da se okrenem. Igraš rijaliti i nisi uopšte glupa i naivna, do kraja rijalitija ćeš imati sa mnom rat." -rekao je Janjuš.


"Što se tiče gaćica to su od meni najomiljenije osobe i uvek ih mirišem kada mi je teško. Ljubavi volim te." -rekao je Janjuš.

"Ovde su bile neke gaćice na garnituri, ja ne znam da li su te." - rekla je Teodora Balzak.

"Ja sam se čula sa Enom i obećala joj da neće biti gladan ovde." - rekla je Matora.

"Kad su pričali malopre u klipu gde je rekla da sam joj pomogao, trebalo je da nastaviš tako, a danas pričaš da sam ti dosadio. Da ti toga nije bilo, ne bi ti još došla sebi. Ako misliš da sam ja veverica...Osećam veliko razočarenje. Bilo mi je jako zanimljivo sa njima ali su me razočarali i to naglo." -rekao je Janjuš.










 

 

Kremasta voćna torta! Eksplozija ukusa! (RECEPT)


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>