Svet

Region

Ronaldo je znao da sam maloletna

Egzotična marokanska igračica, 18-godišnja Karima el Mahroug, zvana Ruby, koja je posle skandala koji je imala sa italijanskim premijerom Silvijem Berlusconijem dobila nadimak Srcolomka, sada tvrdi da je imala seks i sa fudbalerom Cristianom Ronaldom.

Ronaldo je znao da sam maloletna



Ruby je to priznala sudijama koji rade na slučaju Berlusconi uz napomenu da je bila maloletna kada je spavala sa Ronaldom.

"Upoznali smo se u decembru 2009. u Milanu u klubu Hollywood. Ronaldo mi je odmah dao kompliment pa smo razmenili brojeve telefona. Iako je Ronaldo znao da mi je samo 17 godina, nekoliko nedelja smo izlazili po restoranima, a ja sam tek onda shvatila ko je on, s obzirom da su mu stalno prilazili i tražili autograme. Oko tri nedelje posle upoznavanja odlučili smo da spavamo i zajedno smo otišli u luksuzni hotel u Milanu u kom je odseo"', ispričala je Ruby.

"Ronaldo mi je rekao da dođem direktno u njegov apartman na 15. spratu, gde smo se imali seks. Posle toga smo zaspali, a kada sam se probudila njega nije bilo u krevetu, a na noćnom ormariću je stajala poruka:

"Nadam se da nećeš biti tu kada se vratim, novac ti je u koverti".  Pogledala sam u kovertu i tamo se nalazilo 4 hiljade evra. Taj njegov postupak toliko me je šokirao da sam iz hotela otišla u suzama", ispričala je Ruby, koja je odlučila da se osveti zato što je slavni fudbaler tretirao kao prostitutku.

"Kratko posle tog događaja sam ga videla u milanskom klubu The Club, gde se sa nekim prijateljima družio u VIP loži. Došla sam do njega i prvo sam mu u lice prosula čašu šampanjca, a zatim sam uzela flašu šampanjca sa stola i celu mu prosula na glavu. Pre nego što me je obezbeđenje udaljilo, u lice sam mu bacila nekoliko novčanica od 500 eura da bi shvatio o čemu se radi"', ispričala je Ruby isudijama, a piše Daily Mail.

Ovaj britanski tabloid navodi i činjenicu da bi se Ronaldo, uz Berlusconija, zbog ovih optužbi mogao naći i pred licem pravde. Naime, ukoliko nema elemenata prisile, u Italiji nije ilegalno spavati sa maloljetnim devojkama posle njihove 14. godine.

Ipak, ilegalno je devojkama mlađim od 18 godina plaćati za pružanje seksualnih usluga. PR služba  fudbalera o ovom slučaju se još nije oglasio.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>