Svet

Region

Kristijano Ronaldo prevario Irinu Šajk sa Plejboj zečicom?

Prema pisanjima stranih medija, poznati fudbaler Kristijano Ronaldo imao je aferu sa Plejbojevim modelom Ritom Pereirom, dok je njegova devojka Irina Šajk bila kod bake u Rusiji.

Kristijano Ronaldo prevario Irinu Šajk sa Plejboj zečicom?



Igrač Real Madrida Kristijano Ronaldo, posle pobede nad Panamom, zvao je Ritu Pereiru u svoj klub u Vilamouri. Fudbaler i zečica su, navodno, na očigled svih razmenjivali nežnosti, dok je njegova dugogodišnja devojka Irina Šajk u to vreme bila u rodnoj Rusiji. Kada je čula za fudbalerovu aferu, manekenka se naljutila i produžila godišnji odmor. Ronaldo nije komentarisao odnos sa Ritom, ali prijateljima je, otkrili su, rekao kako se nada da će mu Irina oprostiti.

"Irina je povučena je i nevinašce za njega. Njena želja je brak i porodica, a Ronaldo još nije spreman za to. Više voli dobro zezanje", izjavili su fudbalerovi bliski prijatelji.

Navodno, poželjnom fudbaleru najviše smeta Irinina ljubomora i stidljivost. Otkako je saznala da je Kristijano još na početku njihove veze flertovao s modelom Rijan Sadžen, lepa Ruskinja ga ne ispušta iz vida i stalno ga kontroliše.

Autor: B.B.
Izvor: Story

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>