Elita 7

Parovi

Jovana Tattoo napustila je noćas rijaliti Elita 7! (VIDEO)

Jovana Tattoo napustila je noćas rijaliti "Elita 7", pa je kod Dušice Jakovljević ispričala svoje viđenje situacije u Beloj kući kao i razlog njenog kratkog boravka tamo.

Jovana Tattoo napustila je noćas rijaliti Elita 7! (VIDEO) Screenshoot/Youtube






Dušica Jakovljević ugostila je u studiju izbačenu Jovanu "Tattoo", te je sa njom porazgovarala o njenom učešću.

"To sam više puta rekla, nisam se snašla, bilo je previše ishitreno s moje strane. Nisam stizala da pratim ovo od posla, sada mi je lakše, pao mi je kamen sa srca." - rekla je Jovana.


"Prošli put je bila Maša, tvoja drugarica, imaš podršku svojih prijatelja i ona je rekla da si potpuno drugačija, nasmejana. Šta ti je smetalo?" - pitala je Dušica.


"Svađe mi smetaju. Ja imam neke komplikacije kod kuće, svi koji me poznaju rekli su mi da se neću snaći. Barem, ako ništa, probala sam."





 



Nakon što je odgledan profil Jovane Tattoo, ona je napisala pismo u kojem je imenovala novog vođu,a Dušica je konstatovala da je izbačena zadrugarka osoba kakva zaslužuje najbolje da joj se desi, na šta je Jovana odgovorila:


"Posle svega i ja to isto mislim, svi smo mi teški na neki način, samo treba čovek samog sebe da pobedi, da ću oprostiti nekim ljudima, da poradim na sebi da postanem bolja osoba."






 
 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>