Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Nedeljni horoskop drugi deo za period od 9. oktobra do 15. oktobra 2023. godine! Ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija ili Riba, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba! Svet Plus






Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:



VAGA

Hrana

Za vas je sada najbolja varijanta da jedete manje obroke, da uzimate dosta tečnosti i da izbegavate premasnu ili prezačinjenu hranu. Manjih tegoba sa varenjem bi moglo biti.

Ljubav

Mlad  Mesec i pomračenje Sunca u vašem znaku, kao i prelazak vaše vladarke Venere u znak Device – pokazatelji su promena i lično kod vas, ali i u vašim emotivnim relacijama. Te promene mogu ići na više strana – možete ući u tajnu aferu (važi i za slobodne i za zauzete), nestabilni odnosi mogu ući u lošiju fazu, ali isto tako će biti i onih koji će se odlučiti za veće promene u vezi, kao i onih koji će postati spremniji za ozbiljnije korake u odnosu. Što se tiče slobodnih Vaga, sem te tajnosti ili eventualno osoba iz vaše prošlosti – ovo baš i nije savršen period za ljubav. Mnogo se priča, dobija se malo.

Posao

U ovu nedelju ćete ući kroz neki vid zastoja, neorganizovanosti, nemotivisanosti. Možete se zaglaviti na nekoj, realno gledano nebitnoj stavki – i nećete moći da maknete dalje dok je ne rešite. Ispetljaćete se iz svake situacije koja vas zakoči, ali će vam to oduzimati vreme i energiju. Doduše, ova će vam sedmica doneti i mogućnost dogovora i saradnje – posebno ako su u pitanju projekti koji se vezuju za inostranstvo ili za strane firme. Iako će troškova biti, vaše finansije kreću uzlaznom linijom.

Zdravlje

Prehlade, viroze, osetljivost stomačnog dela.

 




ŠKORPIJA

Hrana

Mars ulazi u vaš znak – da, donosi vam energiju ali vam donosi i trošenje – pa je potrebno da u narednom periodu više obratite pažnju na raznovrsnost i kvalitet vaše ishrane.

Ljubav

Ulazak Marsa u vaš znak je istovremeno i dobar i ne baš dobar pokazatelj dešavanja u vašim emotivnim relacijama. Vi ćete biti energičniji, direktniji, glasniji, strasniji, ali ćete istovremeno biti i teži, naporniji, posesivniji, nervozniji. Pošto će partneru u ovoj nedelji trebati vaša podrška, a vi ćete biti tu za njega – uglavnom bi sve trebalo da funkcioniše kako treba. Pogotovo što će strast između vas dvoje igrati jednu od glavnih uloga. Slobodne Škorpije – sem početka nedelje koji je obojen malo težom energijom – vi ste u periodu kada će ljubavnih šansi biti više nego inače, a vi ćete biti baš u raspoloženju za osvajanje.

Posao

Dosta solidna sedmica je pred vama, ako zanemarimo prvih par dana – koji bi vam mogli doneti naporno funkcionisanje sa saradnicima i lošu organizaciju posla. Od sredine nedelje vi intenzivno krećete napred – imate više nego jasne ciljeve, dobru energiju i umete da prepoznate prave prilike. Gledajte samo da ne budete netaktični i previše direktni u kontaktima – makar pokušajte da povremeno taktizirate. Niste u lošem finansijskom periodu, a on bi uskoro trebao da postane još bolji.

Zdravlje

Moguće su virusne, ali i bakteriološke infekcije.

 

STRELAC

Hrana

Trudite se da promenite nešto i usvojite zdravije navike. Ne ide to baš onako kako ste zamislili – neki put zato što ne možete da se organizujete i onda posežete za gotovom ili brzom hranom.

Ljubav

Nije savršeno, ali nije baš ni toliko loše koliko vi povremeno možete da ubedite sebe. Nemojte da idete u krajnost i da primećujete samo ono što vam smeta ili što vam bode oči (a verovatno je to neka sitnica koju ste vi „prenaduvali“ u svojoj glavi) – obratite pažnju i na ono lepo što se dešava i što vam partner pruža. U prevodu – manje zakerajte, više uživajte. Slobodni Strelčevi – društveni život vam je dobar, ali koliko ste zadovoljni emotivnim mogućnostima i potencijalnim prilikama – je već neko drugo pitanje. U svakom slučaju – ovaj period iskoristite da se dobro provedete, a ako se usput provuče i nešto što vas ljubavno pokreće – tim bolje.

Posao

Sve u vezi posla će se dodatno ubrzati – što će vam da, doneti podosta obaveza i aktivnosti, napora – ali će vam doneti i više nego dobre rezultate, pa čak i nove poslovne mogućnosti. Moguće su vrlo pozitivne najave – bilo što se tiče vašeg napredovanja ili poboljšanja zarada kroz posao. Pred vama je par nedelja u kojima će biti više poslovnih šansi. Poslovna dešavanja će svakako biti brza i intenzivna, pa postoji prostor za propuste i neorganizovanost – posebno kroz prvi deo ove sedmice.

Zdravlje

Nešto slabiji imunitet.

 

Jedete pre spavanja? Dobro je znati da je ovo najgora hrana za to doba!








JARAC

Hrana

Skoro pa standardna situacija. Jedine preporuke su više mlečnih proizvoda, povrća, variva. Ukoliko ste eventualno nabacili koji kilogram viška – sada ćete to lako skinuti.

Ljubav

Od sitnice može nastati krupnica. A od krupnica – glava može zaboleti. Partner može biti sklon zakeranju ovih dana – ako se uhvatite u to kolo i krenete da se međusobno ubeđujete – samo možete doneti negativnu energiju u vaš odnos. Ono što je dobro jeste da čak iako partner i vi uđete tokom ove sedmice u neku napetiju, lošiju fazu – ovo itekako može biti rešeno. Komunikacija vam u ovoj nedelji nije savršena, ali se uz malo truda može popraviti na bolje. Slobodni Jarčevi – ulazak Venere u znak Device vama itekako odgovara i od ove nedelje ulazite u mnogo uzbudljiviju i ispunjeniju ljubavnu fazu.

Posao

Pred vama je period intenzivnih poslovnih dešavanja i većih promena. Neke će se pokrenuti već tokom ove nedelje, a druge u periodu od narednih par meseci. Gledajte da se sa autoritetima ne nadmudrujete tokom ove sedmice baš mnogo – možete nepotrebno zahladneti odnos. Pogotovo što ste u periodu kada možete napredovati.  Dobro odmerite svoje ciljeve i modele delovanja – jer sada ono što deluje kao mali potez može da se pokaže kao vrlo značajan u budućnosti. Imaćete dobru podršku.

Zdravlje

Solidna situacija.

 

VODOLIJA

Hrana

Potrebno vam je dosta energije, pa preporučujemo meso, jaja, banane, sve vrste salata i naravno – puno voća i povrća. Ništa vam ne bi falilo ni da jedete više ribe, ali I čorba, variva.

Ljubav

Nije baš ovo podsticajna nedelja za vaše emotivne relacije. Poslovni i porodični segment zahtevaju maltene pa svu vašu pažnju i malo je prostora za opuštenost, uživanje, bliskost. Više će biti onih momenata u kojima ste smoreni nego onih u kojima preovladava radost. Ne znači ovo da će doći do nekih sukoba ili raskola između vas dvoje, ali znači da ćete celu nedelju bukvalno „odraditi“. Slobodne Vodolije – ni kod vas nije neki spektakl. Niko ne kaže da neće biti dešavanja sa suprotnim polom, ali sve je to nešto mrljavo, na kašičicu, na sitno. Uglavnom stvari neće ići po vašim željama.

Posao

Pa, nadam se da ste se dobro pripremili jer ulazak Marsa u vaše polje karijere, pozicije, nadređenih – obećava da će vam narednih mesec i po dana biti prilično „začinjeni“. Promene su više nego nagoveštene, a da li će se one pokrenuti ove nedelje ili ćete sačekati malo – zavisi od trenutnih okolnosti kod vas. U svakom slučaju – ovaj segment će u narednom periodu biti mesto u koje ćete ulagati najviše energije. Tokom ove nedelje su mogući novi dogovori i saradnje, ali sa odloženim početkom.

Zdravlje

Naglašena nervoza.






 

RIBE

Hrana

Neki od vas su primetili da su se zaokruglili, što je posledica lošeg načina ishrane, ali i preterivanja. Da biste oporavili organizam, potrebna vam je lagana hrana, sa manje mesa, ali više svežeg i barenog povrća, kao I ribe.

Ljubav

Ponavljanje starih tema u partnerskim odnosima. Kakav će rezultat tih ponavljanja biti znaćete kada oboje budete umeli da odgovorite na pitanje „koliko mi je ovo što imamo zaista vredno?“ Ukoliko je vredno – na stare teme će se naći odgovori i rešenja. U svakom slučaju – dobro će proći oni odnosi u kojima ste oboje svesni šta imate, šta želite i u kojima ste spremni da podržite jedno drugo. Slobodne Ribe – Venera je ušla u vaše polje partnerstava a Mars takođe „radi“ za vas – od polovine nedelje skroz vam je dobar period za nove ljubavi koje mogu biti lepe. Samo se nemojte vraćati unazad.

Posao

Ne mogu da kažem da je sedmica pred vama mirna i stabilna. Jer nije. Pogotovo vam prvi deo sedmice može dobrano protresti nervni sistem i učiniti da ne znate na koju ćete stranu pre. Tenzija će doći i proći, sve ono što se na trenutak uskomešalo će krenuti ka sređivanju. Od polovine nedelje očekujte vrlo intenzivan poslovni period (da, i ovaj do sada je bio prilično opterećujuć) ali će rezultati dolaziti mnogo brže i biće bolji nego do sada. Pogotovo po pitanjima finansija koje će se znatnije popraviti.

Zdravlje

Zdravstvena situacija nije savršena.

 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>