Region

Svet

Dvor: Izbačeni Vanesa i Ćemo, ušla Vendi

Kraljevstvo napustili Ćemo i Vanesa, ali samo je jedno mesto upražnjeno – nova učesnica rijalitija je Vesna Vukelić Vendi koja će biti Kasparov u šahovskoj partiji sa “pionima” Majom i Milošem. Poslednjih sedam dana rijalitija Dvor ostaće upamćeno po ulasku i vladavini Miloša Bojanića, “pičvajzu” Mitra Mirića, Firčijevom izbacivanju, zasedanju RRA i izlasku još jednog para. Dane pred nama obeležiće Vendi…

Dvor: Izbačeni Vanesa i Ćemo, ušla Vendi



"Neću se priklanjati ni jednom ni drugom taboru, već oformiti treći" – obećala je Vendi nekoliko minuta pre nego što je ušetala kroz zidine Dvora. Učesnica treće sezone Farme, otkrila je da su joj favoriti Đus i Boki, ali i da nema visoko mišljenje i trenutno najaktuelnijim igračima – Maji i Milošu.

“Dva nedoprcana čoveka!”, rekla je u svom maniru Vendi. “To su Prcko i Neprcko, ‘pijuni’ na šahovskoj tabli, a ne kralj i kraljica. Ja ću u toj igri biti Karpov ili Kasparov”.
“Kasparov” se na ulasku u Dvor mimoišao sa poslednjim izbačenim učesnicima, Ćemom i Vanesom koji su osvojili 33,46 odnosno 44.84 odsto glasova.

Ovo je prvi put da su izbačeni učesnici koje su nominovali vladari, a ne publika.
Maja Nikolić i Miloš Bojanić ostaće upamćeni među dvoranima i seljanima kao vladari “ne ponovilo se”. Provocirali su, kupovali sve cigarete kako seljani ne bi mogli da puše, vređali jednog takmičara “do ispadanja”, a onda pokupili “pinklice” sa Dvora i krenuli put zajedničkog života sa dojučerašnjim podanicima.

Želje Maje Nikolić da seljane okuje u bukagije po sedam dana, da im ne da da jedu (ništa osim popare), ili da ih utamniči, sada su prošlost.

Izvor: Scandal



Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>