Elita 7

Parovi

Aneli opisala venčanje sa Asminom ali i isterivanje đavola iz njega! (VIDEO)

Aneli Ahmić do detalja opisala venčanje sa Asminom ali i isterivanje đavola iz njega! Nisam imala nuspojave, on je pao na pod. Otkud ja to znam, on je pao na pod...

 Aneli opisala venčanje sa Asminom ali i isterivanje đavola iz njega! (VIDEO) Screenshoot/Instagram






Darko Tanasijević je pročitao pitanje Aneli Ahmić koje je glasilo da li je stvarno verski venčana, na šta je ona odgovorila:

"Da. To je bio mehmedalija Karamujić, to je bilo kod mene u kući u Sarajevu. Moja mama je bila, moj brat...Sređeno je da on dođe iz Brčkog, moj prvi rođak je bio tu, bio je od brata najbolji prijatelj kada je on sve to radio. Isterivao je Asminu to, onda nas je posle pola sata venčao, na kameri je bio njegov najbolji prijatelj, kum."- rekla je Aneli , onda odgovorila i na to da li je venčanje bilo unapred zakazano ili li je on došao da isteruje đavola:


"Ne, njegov najbolji drug je insistirao da to bude tada. To je organizovao njegov najbolji prijatelj... Nismo potpisali ništa."- rekla je Aneli pa opisala postupak venčanja:



"Pita te da li želimo sklopiti brak, koju ja cifru tražim ako dođe do razvoda. Nisam imala nuspojave, on je pao na pod. Otkud ja to znam, on je pao na pod..."















Što se tiče foto i video dokaza, Aneli Ahmić isli da ne postoje.


Svi smo videli tvoje isterivanje đavola, tvoj video snimak - rekao je Darko.

"Darko, ja sam doživela napad panike pre nego što je počeo to da radi. To mi je bilo suočavanje, dobila sam napad panike, a Asmin se izvrnuo u Brčkom. On je meni rekao da u mojoj kući ima demona. Počeo je da povraća, trzanje, izbacivanje valjda toga. Ovo što sam ja doživela, to je napad panike."


Detalje pogledajte u video snimku:








 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>