Elita 7

Parovi

Nenad Aleksić Ša novi učesnik rijalitija Elita 7! (VIDEO)

Nenad Aleksić Ša novi učesnik rijalitija "Elita 7", kaže da po prvi put nije lagan i da će pred kamerama ako bude prilike, ispričati istinu o svom braku sa Vanjom.

Nenad Aleksić Ša novi učesnik rijalitija Elita 7! (VIDEO) Instagram/favoritelita






U studiju rijalitija "Elita 7" gosti su bili Miki Đuričić i Nenad Aleksić Ša, koji se kasnije i pridružio ostalim učesnicima u Beloj kući.


Nenade, kako si? - upitala je Ana.


Ne znam kako se osećam. Po prvi put nisam lagan - kazao je Ša.

"On je meni pompezno najavio svoje venčanje, rekao mi je da je to drugačije, a ja sam se nasmejao. On je verovao u taj odnos, a desilo se da se raziđu jako brzo. Ne znam šta je problem, ali verujem da je Ša bio dobar prema njoj." - kazao je Miki.

Zvanično sam u braku. Mi smo popričali, a sve o tome ću otkriti u rijalitiju - rekao je Nenad Aleksić Ša, a onda dodao da nije odustao od Vanje iako je ona malo ljuta na njega:


"Ne bih sad previše o tome, ako bude prilike u ''Eliti'', ja ću to otkriti. Iz gluposti smo se rastali." - rekao je Ša pa priznao kako je Vanja reagovala na njegov ulazak u rijaliti:

"Rekla je da ne zna zbog čega opet ulazim, kao i da sam ishitreno odreagovao. Kazala mi je da pokažem da sam dobar, ko sam i šta sam. Kriv sam ja, kriva je i ona." - kazao je Ša.



"Ti nisi mlad, moraš da znaš. Kad vidiš da nekom nešto smeta kod tebe, malo to koriguj, ako treba. Drugo, nećeš nekog sroz menjati i braniti neke stvari. Brak je tolerancija. Ono što je važno jako je da neko ima razumevanja." - rekao je Miki.


"Mene ne zanima da se u rijalitiju ku*vam. Želim da sada pokažem sebe." - kazao je Ša.


"U braku si na papiru, sad nisi sa njom zvanično. Ti ne znaš kako će se ona ponašati napolju." - rekao je Miki.

Da li misliš da će devojke u rijalitiju pokušavati da dođu do tebe? - upitala je voditeljka.


"Da, nihovo je da probaju, a moje je da ih odbijem. Ja znam šta hoću, a šta neću. Ona zaslužuje ljubav od mene, bila je iskrena i dobra, a ja nisam u svemu mogao da budem fer, jer su me remetile neke stvari iz prošlosti." - rekao je Nenad Aleksić.













 
 

Andreana Čekić o zlostavljanju: Terao me je da pijem da bih bolje pevala!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>