Region

Svet

Andreana Čekić o zlostavljanju: Terao me je da pijem da bih bolje pevala!

Andreana Čekić o zlostavljanju koje je trpela od muža Ivana Miladinovića, "terao me je da pijem da bih bolje pevala... Vređanju su prisustvovali moj prijatelj i autor Saša Lazić, takođe i Emir Đulovič i bili su zgranuti.

Andreana Čekić o zlostavljanju: Terao me je da pijem da bih bolje pevala! Screenshoot/Instagram





Pevačica Andreana Čekić je 2019. pričala da je klavijaturista bio sa njom samo iz interesa, dok je kao ženu i suprugu nikada nije tretirao, kako je sama ispričala:



"Psihičko zlostavljanje počelo je tako što me je sve češće ponižavao pred saradnicima, da bi mene napravio malom, a sebe velikim. Više puta mi je rekao da pevam kao k**ac kad ne pijem, pa me je terao da pijem kad radim i kad snimam pesme. Tom vređanju prisustvovali su moj prijatelj i autor Saša Lazić, takođe i Emir Đulovič i bili su zgranuti. - ispričala je svojevremeno Andreana.




Istakla je, da je Ivanu uvek bio bitniji finansijki momenat i stabilnost, nego ona kao žena i supruga, pa je samim tim i objasnila pravi razlog razvoda od njega:


"Tačno je da je dobro zarađivao sa mnom. Plaćala sam ga duplo više od onoga što klavijaturista zaradi da bi bio srećan i zadovoljan. Svoj novac je štedeo, nikada njegov dinar nisam uzela niti mi je trebao, ali takođe nikad od njega nisam dobila poklon, dok je on od mene imao u svako doba finansijsku pomoć i poklone. 











Radeći sa mnom kupio je stan, završio je kuću, kupio gliser, i luksuzna vozila i još mi duguje novac. Da se razumemo, njemu je oduvek finanskijska stabilnost bila fokus, nikada ljubav, nikada ja kao žena i supruga."


 

Šta je to što muškarci rade, a ženu može jako da uznemiri!




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>