Ostalo

Sme�no

Šta je to što muškarci rade, a ženu može jako da uznemiri!

Možda oni nisu uvek svesni svojih postupaka ali svakako neki od njih loše utiču na lepši pol i odbijaju ih definitivno. Šta je to što muškarci rade, a ženu može jako da uznemiri i stvori averziju?!

Šta je to što muškarci rade, a ženu može jako da uznemiri! Svet Plus




Svakako su na prvom mestu neumesni komentari, posebno na javim mestima, bespotrebno dodirivanje u prolazu i slično. 

Ni jedna žena ne želi da ovakve i slične stvari radi muškarac koga ne poznaje uopšte, ali ni bilo koji drugi muškarac koga možda poznaje površno ili poznaje dobro ali nisu u emotivnom odnosu.




Spisak je dugačak ali žene kao najjezivije stvari koje muškarci rade, izdvajaju sledeće:

Zadiranje u lični prostor, recimo kada muškarac u prodavnici - u redu na kasi, stoji na par centimetara od žene koju uopšte ne poznaje. Slično je recimo i u gradskom pervozu, postoji prazno mesto malo dalje, ali on odlučuje da sedne pored nepoznate žene i pritom je dodiruje nogom ili laktom.




Jedna dama je podelila svoje iskustvo:

"Dodiruje struk da bi se pomerio pored mene. Nema razloga za to, i svaki put me ljuti"


Druga dodaje:


"Smeta mi navalentnost u bilo kom smislu. Preterano zurenje u određene delove tela, kao i bespotrebno obraćanje, koje bi kao trebalo da se nazove "džentlmenstvom", a zapravo je bezočno flertovanje koje mi ne prija."




I udvaranje može da zasmeta!


"Smeta mi kada ne odustaje, iako sam jasno stavila do znanja svojim stavom da nisam zainteresovana"

"Ne prija mi kada muškarac i pored toga što sam jasno izrazila svoj stav, nastavlja da se "hvališe" pričama o sebi, pritom pokušava i da me dodiruje."











Ženama u ogromnom broju, ne prijaju neprimerene fotografije koje im nepoznati muškarci šalju preko društvenih mreža i to ih totalno odbija:



"Zgrožena sam takvim ponašanjem. U tom trenutku prezirem čitav muški rod."



Još jedna od stvari koje muškarci rade, a žene ih zbog toga "manje poštuju" je kada su u društvu svoje supruge, a previše pažnje pridaju drugoj ženi:


"Bila sam u većem društvu, jedan "gospodin" je bio sa svojom suprugom, a sve vreme je zurio u moj dekolte. Odvratno!"


"Drži svoju devojku za ruku dok hodaju ulicom i ne prestaje da zuri u mene, a u trenutku dok se mimoilazimo, on se čak i okrene. Kakav jadnik, takav muškarac nikome nije potreban. Žalim njegovu devojku."


Postoji još mnogo primera koji zaista mogu da izgledaju jezivo i da deluju uznemiravajuće na ženu, zato dobro razmislite pre nego što uradite nešto što može na bilo koji način ugroziti ili uznemiriti drugu osobu.
 

Brdarice slatke, punjene i čokoladne! (RECEPT)

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>