Elita 7

Parovi

Teodora se obratila Takiju: Prestani da lažeš! (VIDEO)

Teodora Delić se javno obratila Takiju, priznavši da mu jeste dala povoda ali da je sada dosta. Prestani da lažeš -  poručila mu je učesnica rijalitija "Elita".

Teodora se obratila Takiju: Prestani da lažeš! (VIDEO) Screenshoot/Youtube





U emisiji "Pitanja novinara" pitanje je postavljeno Boži Džonsu:


Šta bi rekao kada bi hipotetički saznao, da je on rekao:''Molim te rijaliti fanatike da me zaobiđu u širokom luku i zaborave na moje postojanje'' - upitao je Darko.


"Verujem da on to jeste rekao. On zna o čemu smo mi pričali i na koji način. Taki dok je bio na moru, zvao me je svaki dan. Poveravao mi se svaki dan, a što se tiče ovoga, ne želim da nastavljam svađu." - kazao je Boža.

"Boža je rekao da se Taki izjasnio za većinu da je je*ao." - ubacio se Mića.

"Pitao sam da li je bio sa Teodorom Delić, a on je rekao:''Brat moj, znaš da sa svakom s kojom sam bio u društvu, nju sam i je*ao '' - rekao je Boža Džons.










Da li misliš da je onda možda opravdano želeo da se od tebe udalji, jer si ti posle par dana Teodori izjavio ljubav, a on kako kaže, imao je nešto sa njom - rekao je Darko.



"Ma, on nije rekao da je u vezi bio sa njim. Meni je samo rekao da je čuvam." - istakao je Boža.



Teodora Delić je odlučila da se obrati direktno Takiju:

"Ako je Taki rekao da je imao nešto sa mnom, to je laž. Moram da se obratim Takiju. Prestani da lažeš. Ja sam Takiju dala povod, ali sad je dosta. Nije bilo ničega među nama. On je bio moja podrška, a sad više nije, jer ovo priča." - kazala je Teodora.


Zbog čega te nije upoznao s Majom, s kojom si vršnjakinja? - upitao je Darko.


"Ona je bila na moru kad smo se nas dvoje viđali" - kazala je Tedora.




"Ona je rekla za njega: ''Dosta mi je da se jeftijne ku*ve kače preko tebe za mene'', da li si se u tome pronašla, jer si ti tad bila neko s kim je on uslikan?" - upitao je Darko.


"On se više kači na mene, a ne ja na njega." - kazala je Teodora Delić.


Možda ova fotografija govori više od bilo čega ostalog, a možete je pogledati OVDE.


 


 
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>