Style

Ljubav

Horoskop: Kad oseti izdaju, napraviće vam pakao od života!

Horoskop nam otkriva ko je to najveće zlopamtilo među dvanaest znakova Zodijaka! Kad oseti izdaju, napraviće vam pakao od života za vrlo kratko vreme.

Horoskop: Kad oseti izdaju, napraviće vam pakao od života! Svet Plus





Astrolozi tvrde da je Škorpija jedan od najvećih zlopamtila u horoskopu. Ovaj znak ima izvanrednu sposobnost da pamti sve informacije, ali ono što ga zaista izdvaja jeste njegova veština da koristi ovo znanje kao snažan alat u situacijama koje to zahtevaju.



Škorpija je prepoznatljiva po svojoj sposobnosti da uočava detalje i čak najmanje promene tokom svojih međuljudskih interakcija. Ova pažljivost proističe iz straha da bi mogla biti povređena.



Iako se može činiti moćnom i ponekad hladnom prema drugima, to je daleko od istine. Škorpija je duboko emotivna osoba, i kada se zaljubi, čini to s velikom strašću. Tada postaje ranjiva, a njeno izuzetno pamćenje služi kao svojevrsni štit koji joj pomaže da predvidi potencijalne izdaje u budućnosti.






Kada Škorpija oseti da je neko neopravdano izdao, pažljivo će analizirati tu situaciju. Ako ste joj na neki način zasmetali, a niste dobili "uzvraćeni udarac," nemojte se zavaravati - Škorpija samo čeka pravi trenutak. Vaša izdaja će joj služiti kao stalni podsetnik da budu veoma oprezni u daljoj komunikaciji s vama. I osveta vas neće zaobići, napraviće vam pakao od života.







Osobe rođene u ovom vodenom znaku su pod snažnim uticajem Marsa i Plutona. Mars im daje takmičarski i odlučan duh, dok im Pluton pomaže da prikriju bes koji često osećaju. Kada su ljute, Škorpije postaju veoma sarkastične i oštre u svojim rečima, i mnogi se dive njihovom bogatom vokabularu u tim trenucima.

Škorpija duboko mrzi kada neko izigra njeno poverenje ili kada povredi osobu koju voli. Ne toleriše površnost, niti nepouzdane ljude, ali ni one koji igraju igrice, koje ne može da pročita. Ipak, ako vas Škorpija voli, možete biti sigurni da imate izuzetno vernog saveznika koji će vas uvek braniti od neprijatelja, bez obzira na posledice po njih same.
 

Smokve se koriste u narodnoj medicini decenijama ali ne smeju svi da ih jedu!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>