Elita 7

Parovi

Dragoljub Gaga Smiljanić napustio je rijaliti Elita 7! (VIDEO)

Dragoljub Gaga Smiljanić napustio je rijaliti "Elita 7" pa u studiju otkrio čime se njegovi cimeri "bave" i kakave su im teme. Priznaje da se nije adaptirao u tom prostoru...

Dragoljub Gaga Smiljanić napustio je rijaliti Elita 7! (VIDEO) Screenshoot/Youtube






Dragoljub Smiljanić Gaga prvi je izbačeni učesnik ''Elite''. On se pridružio voditeljki Dušici Jakovljević u studiju nakon napuštanja Bele kuće pa je sumirao utiske o svom učešću i napisao pismo u kom je naveo narednog vođu.


Voditeljka ga je pitala zašto nije bio aktivniji, a Gaga je priznao da mu je potreban period za adaptaciju i da je situacija tek sada počela da se "zakuvava":


"Svima je ponestalo hrane, jer je kraj nedelje, a zapravo je početak svega."


Dragoljub je potom prokomentarisao animozitet izmešu Milene Kačavende i Snežane Jovičić, kao i Snežaninu vezu sa Darjanom.













Dragoljub je o sebi pre ulaska ipričao da je prošao kroz različite faze života. Nekada se bavio se fudbalom, a sada je vozač. Iako sebe smatra lakovernom osobom, istovremeno je lojalan prijatelj. 

Kada je reč o njegovoj devojci koja ga čeka, on istakao da je veoma ljubomorna, ali tvrdi da je nikada neće prevariti, čak ni u okruženju kao što je "Elita", iako veruje u ljubav na prvi pogled. Gaga očigledno ceni vernost i iskrenost u odnosima.

Takođe, ne voli ljude koji se ponašaju nemoralno ili bezobzirno, što ukazuje na njegovu moralnu stranu i duboko ukorenjene vrednosti.


Ipak i pored svega ovoga, on se nije istakao i napustio je prvi rijaliti "Elita 7".



 

Viber

Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>