Region

Svet

Oglasio se Sergej Trifunović nakon hapšenja u Splitu!

Oglasio se Sergej Trifunović nakon hapšenja u Splitu! Maltretiranja koja sam danas istrpeo nisam nikad i nigde. Da kontraparafraziram Olivera Dragojevića , nikada više neću doći u Split

Oglasio se Sergej Trifunović nakon hapšenja u Splitu! Screenshoot/Instagram





Naš glumac Sergej Trifunović uhapšen je juče, 8. septembra u Splitu, pošto je, kako su naveli tamošnji mediji, držao psa bez nadzora i vređao policajce, a tom eviše možete pročitati OVDE.


Pušten je na slobodu, kažnjen i sada se oglasio rečima:


"Ok. Ajmo ovako. Maltretiranja koja sam danas doživeo mogu da se uporede sa istorijskim slikama u kojima gradom paradiraju policijske snage sa nekakvim prasećim glavama u majicama sa kragnom i Pit Bull sekjuriti bedžom, koji maltretiraju meštane i vlasnike kafića koji se ližu sa gradskom vlasti. Maltretiranja koja sam danas istrpeo nisam nikad i nigde. Da kontraparafraziram Olivera Dragojevića - nikada više neću doći u Split." - napisao je glumac Sergej Trifunović.









"Adio. A bilo je lipo i svi vi moji dragi prijatelji iz Splita ste uvek dobrodošli!" - dodao je Sergej.



Opštinski prekršajni sud u Splitu doneo je odluku i kaznio glumca sa 500 evra novčane kazne. Sergej će morati dodatno da plati i 50 evra zbog sudskih troškova, piše Hina.
 

Film My Animal: Natprirodno i romantično! (VIDEO)



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>