Svet

Region

Film My Animal: Natprirodno i romantično! (VIDEO)

Film "My Animal"  će biti prikazan u odabranim bioskopima u petak, 8. septembra, a digitalno će biti dostupan u petak, 15. septembra. Natprirodno i romantično ostvarenje koje ća vas sasvim sigurno zabaviti...

Film My Animal: Natprirodno i romantično! (VIDEO) Screenshoot/Youtube





"My Animal" je kanadski nadprirodni horor - romantični film iz 2023. godine, koji je režirala Jacqueline Castel u svom rediteljskom prvencu, a napisala ga je Jae Matthews. 


U glavnim ulogama su Bobbi Salvör Menuez i Amandla Stenberg, a film prati ženu koju njeni zahtevni roditelji prisiljavaju da krije svoju likantropiju, sve dok ne počne da se zaljubljuje u klizača na ledu.

"My Animal" je imao svetsku premijeru na "Sundance Film Festivalu" 22. januara 2023. godine i zakazano je da će biti prikazan u odabranim bioskopima 8. septembra 2023. godine.






"Bobbi Salvör Menuez (Euforija) i Amandla Stenberg (Tela tela tela) blistaju u ovoj priči o nadprirodnoj ljubavi koja pomera granice žanra", stoji u zvaničnom sinopsisu. "Mučena skrivenim porodičnim prokletstvom, Heather je prisiljena da živi izolovanim životom na periferiji malog grada. Kada se zaljubi u buntovnog Džonija, njihova veza preti da razotkrije Heatherine potisnute želje, mameći je da oslobodi zver u sebi."


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 



Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 
 
 


 



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>