Region

Svet

Jelena Karleuša pokazala da je njena i Duškova ljubav nekada bila velika!

Jelena Karleuša danas ipak baca novo svetlo na svoju nekadašnju veliku ljubav sa Duškom! Pokazala je da je njena i Tošićeva ljubav nekada bila velika!

Jelena Karleuša pokazala da je njena i Duškova ljubav nekada bila velika! Screenshoot/Instagram





Sedmi septembar je za Jelenu Karleušu i Duška Tošića poseban datum u njihovom kalendaru. To je dan kada su se, 2008. i 2009. godine, prvi put susreli sa čarima roditeljstva. Danas, njihove ćerke Atina i Nika proslavljaju svoj rođendan, a ova prilika duboko dira Jelenu. Ona ne može da veruje koliko su njene devojčice porasle.

Na svom Instagram profilu, Jelena je sa svojim pratiocima podelila pregršt slika iz njihovog porodičnog albuma. Međutim, one koje su privukle posebnu pažnju javnosti su one na kojima su Jelena i Duško Tošić, zagrljeni i isijavaju srećom.

Iako su mediji juče punili naslovnice pričom o sukobu između supružnika na društvenim mrežama, Jelena je danas odlučila da stavi po strani nesuglasice i da se posveti proslavi rođendana svojih ćerki. U čast ovog posebnog dana, odlučila je da podeli neke prelepe fotografije koje podsećaju na vreme kada je ljubav između nje i Duška bila neizmerna.









Na ovim slikama, vidimo Jelenu i Duška Tošića kako se zagrljeni smeše, dok su u društvu svojih ćerki na plaži, u dvorištu svog porodičnog doma i na raznim porodičnim proslavama. Ono što je najvažnije jeste da se sreća na licima njihovih devojčica, Atine i Nike, može jasno videti.

Bez obzira što su juče javnost uzdrmali nesuglasicama, danas su, iznad svega, roditelji koji su stavili svoju decu na prvo mesto. Oboje su na najlepši način čestitali rođendan svojim mezimcima.
 

Saveti za super roditelje đaka prvaka! Kako da vaše dete krenu u školsku avanturu!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>