Elita 7

Parovi

Jovana Bijelović, učesnica rijalitija Elita 7 ima jezivu životnu priču! (VIDEO)

Jovana Bijelović, učesnica rijalitija "Elita 7" ima jezivu životnu priču i bez obzira na to što je ušla radi popularnosti i gotovo uvek je nasmejana, njena priča stvara jezu u kostima.

Jovana Bijelović, učesnica rijalitija Elita 7 ima jezivu životnu priču! (VIDEO) Screenshoot/Youtube





Uoči ulaska u rijaliti, Jovana je priznala da je odrasla u Domu za nezbrinutu decu.


"Neće mi ovo biti prvi put da budem u zatvorenom prostoru sa nepoznatim ljudima. U 13. godini sam završila u Domu za nezbrinutu decu. Bila sam godinu i po dana i iskreno, bilo mi je mnogo lepše nego kod kuće. Majka je tako odlučila jer se nisam slagala sa ukućanima." - otkrila je Jovana Bjelović.


Priznaje da je u rijaliti "Elita 7" ušla zbog popularnosti i naravno novca:



"Biću iskrena. Najviše zbog popularnosti, ali isto toliko mi i finansije igraju bitnu ulogu. Upoznala sam se sa nekolicinom učesnika, za sada me jako prijatno iznenadila Teodora Radojičić."

Jovana je inače tatu majstor, a imala je, kako i sama priznaje veoma loše iskustvo u vezi jer ju je partner fizički zlostavljao:


"Upoznala sam se sa dečkom za kog se kasnije ispostavilo da je nasilnik. Bio je mnogo ljubomoran i to bez razloga što je najgore. Jednom je planuo i fizički nasrnuo na mene. Tom prilikom mi je naneo teže telesne povrede. Toliko me je jako udario da mi je pukla bubna opna, ja nisam bila ni svesna toga. 

On je samo nastavljao i nastavljao. U jednom trenutku sam uspela da pozovem majku, koja je pozvala policiju. Da me nije tad spasila, ne znam šta bi bilo sa mnom."
- priznake Jovana Bjelović za Pink.

NAJBOLJI RECEPTI ZA ZIMNICU NALAZE SE OVDE

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>