Region

Svet

Filip Car postaje voditelj na Hype tv!

Filip Car postaje voditelj na Hype tv, dosta mu je rijalitija, a ponudu je dobio da od naredne sezone postane njihovo TV lice.

Filip Car postaje voditelj na Hype tv! Screenshoot/Instagram




Zbog svog stava i britkog jezika, Car je dobio ponudu od „Hype televizije“ da od naredne sezone postane njihovo TV lice, saznaje Alo.


"Filipu je dosta rijalitija. Učestvovao je u nekoliko sezona, narod je imao prilike da vidi i njegove i dobre i loše osobine, i sada misli da je vreme za ozbiljnije stvari. Prezasitio se svega, u poslednjoj sezoni je mnogo sazreo, počeo je da posmatra život drugačije i želi da ima posao, zanimanje i stalan izvor prihoda, a ne da mu godine prolaze po rijalitima." - rekao je na samom početku razgovora sagovornik blizak Filipu Caru.



"Dugo je razmišljao čime bi voleo da se bavi. S obzirom da je godinama na malim ekranima, želeo je da iskoristi popularnost i shvatio je da bi najviše voleo da postane voditelj. 

Iako nije školovan za taj posao, smatra da je najvažniji faktor talenat i uveren je da bi se dobro snašao." -
objasnio je izvor, koji je zatim otkrio da je Car već u pregovorima sa čelnikom „Hajpa“, Sašom Mirkovićem.


Dobro upućen izvor još tvrdi da je Car nakon intervijua koji je dao Anđeli Đuričić, pričao sa Mirkovićem o njegovom eventualnom angažovanju. 

Dugo su razgovarali o svim detaljima posla, o tome kakav vid emisije bi Filip Car vodio, kako bi sve to izgledalo... 
 

 

Italijanski recepti za lepotu i negu!








Iako još uvek nije potpisan ugovor, oni su se odlično razumeli i pregovore privode kraju kako bi što pre započeli pripreme za novi format.


"Filip je oduševljen ponudom koju je dobio. Srećan je što je neko prepoznao njegove kvalitete i već sebe vidi kao voditelja. Olakšavajuća okolnost mu je i što će raditi sa Anđelom koju godinama poznaje i koja će mu pomoći oko tehničkih stvari koje još uvek nije savladao. Sa nestrpljenjem iščekuje da počne sezona i da prvi put stane pred kamere, ali ne u svojstvu zadrugara." - završava izvor.



Privatnu fotografiju susreta Filipa Cara i saše Mirkovića možete pogledati OVDE.
 

Počinje post! Recept za manastirski pasulj na vodi!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>