Zadruga

Parovi

Miljana Kulić progovorila o Bebici! Nije nas prevario, mi smo mu dali!

Rat između Miljane Kulić i Nenada Macanovića bebice obeležio je predhodne dane, a ona je sada otvorila dušu i progovorila o njihovom odnosu i novcu. Nije nas prevario, mi smo mu dali!

Miljana Kulić progovorila o Bebici! Nije nas prevario, mi smo mu dali! Screenshoot/Instagram






Gosti emisije "Narod pita" bili su Miljana Kulić i Lepi Mića, a javila se telefonskim putem Žaklina iz Niša:


"Mića je šampion nad šampionima, svaka Miljanina suza je i moja, Miljana je zlato nad zlatom, moja lepotica. Najgledanija među najgledanijima. Da li ulazite u Elitu?"


"Ja bih vam dala odgovor na pitanje, ali o poslovnim angažmanima ne smem da pričam, ali inteligentna ste žena, možete da zaključite." - rekla je Miljana.


Ivana Šopić je pitala Miljanu o ratu koji Kulići vode sa Bebicom:


"Miljana, tvoj i Bebicin rat je obeležilo sve novine, instagram, tviter sve. On je kačio svašta, neke smešne slike, ismevao je tebe tvoju majku, ti si okačila ugovor. Da li je on vas zavrnuo za taj novac i o čemu se tu radi?"



Kulićeva je pokušala da objasni situaciju, pa udarila na nenadovu muškost:

"Ne znam odakle da počnem, bila je emisija sa Zolom, posvađali smo se, kad god krenem negde kažem ajde Bebice sa mnom, ali mi je bio sumnjiv već godinu dana, shvatila sam da gubim vreme. Poslednji put pričam o njemu, jer je njemu viši cilj da pričam što više o njemu. Moja majka i moj otac su mu dali novac jer su se sažalili, počeli su tužbe, alimentacija...



 Dešava se to da mu je moja mama dala novac za autobus 10000e i treba da se otplati još 38000e, pošto mu je tura autobusom 1400e, neka je i 1800e. Pa se dogovorio sa tim čovekom da mu otplaćuje, pola, pola da ostane njemu. Da ima za sebe, da se oseti kao muškarac, jer se nikad nije osetio, osim pored Miljane Kulić. Nije nas prevario, već smo mu dali. Sveti Vasilije mi je pomogao, nisam ušla već mesec dana u kazino."
- rekla je Miljana.










Posle javnog prepucavanja sa sada već bivšim dečkom, Nenadom Macanovićem Bebicom, Miljana Kulić otkrila je, da je njena majka Marija završila u bolnici. Kako je Miljana izjavila, Mariji je naglo skočio pritisak.









Zatim se oglasio i Nenad Macanović Bebica, koji je objavio skrinšot dopisivanja sa Miljanom.

-Foliranti. Toliko je loše da pada gozba u kafani - poručio je Macanović u okviru storija i još jednom žestoko potkačio majku i ćerku!

 

Kako se soda bikarbona pije i da li je treba uzimati svakog dana!




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>