Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 7. jul 2023. godine!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 7. jul 2023. godine na portalu Svet Plus. Ovnovi neko dosta misli na vas...

Dnevni horoskop za 7. jul 2023. godine! Svet Plus





♈Ovan

Posao
Neko će vam sugerisati da je potrebna jača borba kada su u pitanju aktivnosti koje vam se dostavljaju. Morate da budete dovoljno otvoreni za nove poslovne segmente neko vreme.

Ljubav
Neko misli dosta na vas. Ne otežavajte situaciju ukoliko ste sami ovaj put, već se dovoljno otvorite, posebno ukoliko je u pitanju osoba koja je rođena u znaku Raka.

Zdravlje
Oprez hroničnim bolesnicima.



♉ Bik

Posao
Niste sami u poslovnom segmentu i više vam odgovara intenzivnija saradnja sa jednim Jarcem nego samostalna poslovna zaduženja. Volite da deo posla proširite na više kolega, kako bi na vreme završili započeto.

Ljubav
Možda ste u pravu kada je u pitanju osoba na koju često mislite. Pokušajte da se snađete u narednom periodu, kada je u pitanju rivalski stav sa emotivno bliskom osobom.


Zdravlje
Nemate veće tegobe.




♊ Blizanci

Posao
Ne odbijate saradnju sa jednom Devicom ovaj put. Smatrate da imate mnogo bolje rešenje kada su zajednička zaduženja u pitanju. Ne odustajete od zacrtanog cilja.

Ljubav
Ne želite veća otežanja na ovom polju, koliko ste možda spremni na veću promenu ovaj put. Bićete dovoljno otvoreni u ljubavi.

Zdravlje
Grlena čakra vam je lošije postavljena.



♋ Rak

Posao
Volite da radite i neće vam teško pasti ono što trenutno obavljate kako biste u narednom periodu završili sve aktivnosti.

Ljubav
Na neke sitnice niste računali kada je u pitanju osoba na koju često mislite. Upoznaćete jednog Ovna ili Jarca.


Zdravlje
Stomačni problemi.


 

Previše masna kosa je vaš problem?! Rešenje je u kuhinji!











♌ Lav

Posao
Ne morate da se otvarate u komunikaciji kada su u pitanju nepoznati poslovni partneri. Imaćete i vi po kolju da dodate, kada su u pitanju zajednički segmenti.

Ljubav
Vaše želje su možda trenutno blokirane i neko ne želi da vam pomogne da se osećate bolje. Pokušajte da budete vedriji.


Zdravlje
Srčani zalisci su vam problematični.



♍ Devica

Posao
Niste sami na poslovnom segmentu jer vam se daje mnogo bolje rešenje kroz komunikaciju koja je vaše tajno oružje. Imate odličan stav.

Ljubav
Nekome ste idealan partner ali do vas je teško doći. Pokušajte da se emotivno otvorite prema jednom Ovnu. Prijaju vam izlasci.


Zdravlje
Volite zdrav život.





♎ Vaga

Posao
Ne umete da stanete i da se odmorite. Imate dovoljno elana za posao kojim se bavite da se nećete odreći onoga što vam se pruža u narednom periodu kao dobitna kombinacija.

Ljubav
Ukoliko ste računali na jednog Lava, pokušajte da se otvoreno postavite u emotivnom segmentu ovaj put. Zaslužujete mnogo više nego što mislite.


Zdravlje
Oslobodite se pritiska.




♏ Škorpija

Posao
Ukoliko se bavite špekulativnim poslovima na vama je da odlučite kako to da sprovedete u delo kada je u pitanju poveća zarada.

Ljubav
Više vam prija društvo osobe rođene u znaku Jarca nego Strelca. U suštini obe osobe su vam drage ,a vi ćete naravno napraviti prioritet ovaj put.


Zdravlje
Predeo donjeg stomaka vam je osetljiva regija.

 

Pripremite kožu za sunce! Uradite savršen piling kod kuće! Koža će postati glatka!







♐ Strelac

Posao
Ne morate da se opuštate kada je poslovni segment u pitanju i morate da držite neki nivo ovaj put. Budite dovoljno hrabri za nove rizike.

Ljubav
Vi ste izuzetni u emotivnom smislu i ne želite mnogo toga da menjate ovaj put. Budite dovoljno otvoreni i priznajte da ste se zaljubili.


Zdravlje
Imate povećan holesterol.



♑ Jarac

Posao
Isuviše se zadržavate na detaljima i nikako da uzmete stvari konkretno u svoje ruke. Pokušajte da se okrenete mnogo boljim partijama ovaj put.

Ljubav
Na neke detalje niste obraćali pažnju u većem obimu. Došlo je i do toga da morate da mislite kako da se emotivno otvorite prema nekome ko vam je izuzetno drag.


Zdravlje
Problematičan vam je pritisak.



♒ Vodolija


Posao
Skloni ste novinama i neko je u suštini mnogo bolji igrač od vas. Pazite se rivalske pozicije koja vam odvlači fokus već podržavajte rad svojih kolega.

Ljubav
Ne želite da se bavite emotivnim segmentom i ne dozvoljavate da vas neko nipodaštava pa ni po cenu razvoda na koji ste spremniji nego ranije.

Zdravlje
Zubobolja.



♓ Ribe

Posao
Na neke detalje niste zaboravili već neko vreme. Utisak koji ste stekli na polju posla, kada je vaš nadređeni u pitanju, ne mora doslovno da znači da ste okrenuli leđa svom poslodavcu.

Ljubav
Isuviše ste impulsivni i ne dozvoljavate da se neki detalji ponavljaju u nedogled. Postavljate stvari na svoje mesto i tražite konkretne stvari ovaj put od partnera.


Zdravlje
Solidno.
 

Organizujte svoju torbu jer neke stvari koje nosite privlače nemaštinu!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Luftika

Povezane vesti:


>