Zadruga

Parovi

Anđela Đuričić ima novog dečka, a ovu vezu porodica odobrava!

Anđela Đuričić ima novog dečka, a ovu vezu porodica odobrava, za razliku od veze koju je imala u rijalitiju sa Slavnićem. Njeni najbliži su srećni što je sa Zvezdanom sve završeno...

Anđela Đuričić ima novog dečka, a ovu vezu porodica odobrava! Screenshoot/Instagram





Kako se čini Anđela Đuričić definitivno je stavila tačku na odnos sa Slavnićem i krenula dalje, a kako Star prenosi ona sada ima novu vezu i to sa dečkom iz Budve, sedam godina starijim od nje.

On navodno važi za za opasnog momka.


Pomenuti medij od izvora bliskog Anđeli kaže sledeće:

"Anđela dugo poznaje tog dečka, on je stariji od nje sedam godina i družio se sa njenim bratom. Momak je iz Budve, ima stanove koje izdaje, iz bogate je porodice, ali važi za opasnog  u smislu da izgleda tako i ne da na sebe."







Izvor iz Đenovića još dodaje:


"Video sa Anđelom kad se vratila za Crnu Goru, otišli su na piće, počeli da ćaskaju o svemu, on joj je pružio podršku i rekao joj da ona nema čeka da se stidi, jer se zaljubila i u ljubavi svi greše. Anđeli je prijalo da bude pored njega, pa su posle nekoliko dana već započeli vezu. On je odmah odveo u Hrvatsku na dva dana, kako bi se malo sklonili od svega. 

Međutim, rekao joj je da ne treba da ide za Beograd još uvek i da pre jeseni ne vidi poentu da dolazi u Srbiju. Čak su pričali o tome da odu u Grčku kako bi se osamili. Njena porodica njega poznaje i mnogo su srećni, bitno im je da se otkačila od Zvezdana."



Mediji takođe prenose kako se Anđela Đuričić ponudila da na sudu bude svedok Ani Ćurčić protiv Zvezdana Slavnića.
 

Tri navike koje vode u tugu i nesreću! Odmah menjajte sebe!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>