Region

Svet

Aca Lukas otkrio sve o stanju Ane Nikolić! Bože, koliko mi je žao ove žene!

Pevač Aca Lukas otkrio je sve o stanju koleginice Ane Nikolić! Bože, koliko mi je žao ove žene! Sve smo uradili da joj pomognemo da se vrati... Sada ti želim sve najbolje, poručio joj je na kraju.

Aca Lukas otkrio sve o stanju Ane Nikolić! Bože, koliko mi je žao ove žene! Screenshoot/Instagram





Aca Lukas je pre svega izjavio da mu je žao koleginice, a onda je otkrio i detalje drame koncerta u Zagrebu, gde je trebalo da se pojavi i Ana Nikolić ali ona to nije učinila na vreme.


Folker kaže da joj želi sve najbolje ali da ona prvo sama sebi treba da želi dobro:

"Bože, koliko mi je žao ove žene! Sve smo uradili da joj pomognemo da se vrati. I vodio sam je da bude gost na mom koncertu u Areni Zagreb, i evo vam konačno istine zašto nije pevala. Pa, doputovala je u Zagreb na vreme, smestila se u hotel, ja sam počeo sa koncertom u 21 sat, ona je trebalo, logično, da se pojavi u Areni najkasnije do 22 sata, jer koncert traje dva sata, ili malo više. A ona se pojavila u Areni u 23 časa! 

 

Višak kilograma u predelu stomaka nestaće uz pomoć ovog napitka!





Ovim činom je pokazala ogromno nepoštovanje prema meni, pogotovo što sam verovatno jedini na svetu koji je bio voljan da joj pomogne. Hteo sam da ti pomognem iz dva razloga. Prvi, jer sam te voleo kao osobu, a drugi je taj, jer sam mislio, a i dalje mislim da si bila velika zvezda i da vrlo lako možeš da se vratiš tamo gde si bila! Zaista, loše stvari i zlo, bacaš na jedino mesto gde si imala podršku! I pored svega se ne ljutim na tebe, i voleo bih da nađeš svoj put izlečenja i povratka na pravu stazu! Imao sam dobru volju i želju! 


Sada ti želim sve najbolje! Ali je problem u tome što sve najbolje prvo treba sama sebi da želiš. Ali kako stvari stoje, ti u stvari sebi želis sve najgore! Tako govore tvoji postupci! Žao mi je."
- napisao je Lukas na Instagramu u opisu fotografije na kojoj se nalazi sa Anom i Mirkovićem.


Kako izgleda Ana Nikolić, pogledajte OVDE.
 

Mesečni horoskop za jul: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>