Style

Ljubav

Mesečni horoskop za jul: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, Riba!

Mesečni horoskop za jul mesec prvi deo. Pogledajte šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja, ako ste Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, Riba.

Mesečni horoskop za jul: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija, Riba! Svet Plus




Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih mesec dana:




VAGA

Ljubav

Ukoliko ste slobodni – nemojte da se opterećujete razmišljanjima da li je osoba koja vam se dopada „ona prava“ – treba se opustiti i uživati u životu, pogotovo kada vam donosi dobre prilike da zaista provedete jedan fin i dešavanjima ispunjen mesec. Ako je pravo, trajaće. Ako nije – svejedno ćete se provesti odlično. Isto tako – ako biste da se vratite korak unazad i malo čeprkate po prošlosti – pa dobro, i to je za ljude. Moguće je da osećate da je neka priča ostala nezaključena i da želite da pokušate još jednom – rešite, da vas ne bi opterećivalo i u narednim mesecima. Što se tiče zauzetih Vaga – kad je lepo, lepo je. A kad nije, onda baš nije. Moguće je da će vas partner na neki način opterećivati, gušiti ili da ćete preispitivati odnos i svoju ulogu u njemu. Ali zato će neki parovi baš ovih dana da naprave ozbiljne korake.

Posao

Obaveze, saradnici, nadređeni – svi će očekivati mnogo od vas tokom jula. Možda i previše – pogotovo u drugom delu meseca kada pritisak odgovornosti i obaveza može postati prilično jak. Razmislite o tome da u ovom periodu odete na godišnji odmor i malo napunite baterije. Jer, previše ćete se opterećivati svakom sitnicom, a baš to može dovesti do propusta i grešaka. Malo štedite sebe i ne brinite za rezultate – njih će svakako biti. Što se finansija tiče – i pored dobrih priliva, vodite računa na šta trošite novac.

Zdravlje

Više se krećite, odmarajte, relaksirajte, hranite se zdravije. U suprotnom – imaćete zdravstvenih problema.

 

ŠKORPIJA

Ljubav

U emotivnim relacijama može biti dosta izazovnih situacija i problema, pogotovo u drugom delu meseca (mada može „zavarničiti“ već u prvoj nedelji jula) – ukoliko na vreme ne primetite signale da vaša veza „baguje“ i da je vreme da se nešto preduzme. Trudite se ne samo da imate bolje razumevanje i komunikaciju sa voljenom osobom, već da i svaki slobodan trenutak iskoristite i jedno drugom pružite i zabavu, ali i opuštanje, strast. Nemojte dozvoliti da svako od vas dvoje bude u svom filmu, okrenut samo sebi i svojim obavezama – provodite što više vremena zajedno. Slobodne Škorpije – moguć je kontakt ili susret sa starom ljubavi  – ali su male šanse da se odnos obnovi. Vi ste otišli dalje i senke prošlosti vas više ne dotiču. Takođe – sam početak meseca, ali i treća dekada jula daju vrlo korektne prilike za početak odnosa koji bi mogao potrajati.

Posao

Uspešan da, ali istovremeno i izazovan mesec je pred Škorpijama. Imaćete volju, energiju, dobru organizaciju i motiv – ali neće baš sve ići po vašim željama i planovima. Suočićete se sa otežanjima, bilo kroz okolnosti bilo kroz druge ljude – što je posebno aktuelno u drugom delu jula. Takođe, baš taj period je dosta osetljiv za saradničke odnose, ali i one sa nadređenima. Biće neophodno da budete realni, prisebni, ali i prilagodljivi. Finansije – povećanje prihoda, ali neadekvatno raspolaganje novcem.

Zdravlje

Potrebno je više odmora, bolja ishrana i rekreacija – posebno u drugom delu meseca. Starijima hronična problematika.

 

STRELAC

Ljubav

Preplitaće se tokom jula raspoloženja i zastoji, lepi i podsticajni momenti i trenuci tenzije, dobra komunikacija i nerazumevanje. Vaš odnos neće biti ravna crta već prilično živ, u nekim momentima življi nego što biste voleli. Neće biti nekih drastičnih situacija i nemira – ali će vaša veza stalno talasati, u jednom danu vas dizati, u drugom spuštati. U onome što je lepo i dobro (a toga će itekako biti) uživajte iz sve snage sa voljenom osobom, a kada dođu oni malo mutniji dani i situacije između vas dvoje – trudite se da razsjanite, pronađete kompromisno rešenje, prilagodite se jedno drugom. Slobodni Strelčevi – vas će biti na sve strane – baš na pravom mestu gde je najbolji provod i zabava. Ovaj mesec vam je aktivan za druženja i putovanja, ali i za mnoštvo novih (ima tu i starih) prilika za flert, ljubavisanje, avanturu, uživanciju.

Posao

Ni malo loš poslovni period, ali sa izraženijim otežanjima u drugom delu meseca – pa bi možda bio pravi trenutak da se baš tada zaputite na godišnji odmor. Ukoliko ne uspete da zbrišete – pošteno ćete se naraditi i verovatno ćete morati da preuzmete na sebe prilično veliku količinu obaveza. Da, to se hoće pozitivno odraziti na vaše poslovne pozicije, možda i na finansije – ali ćete se ipak izmoriti u procesu. Bolje se organizujte kada su finansije u pitanju, posebno u drugom delu meseca. Budite umereniji.

Zdravlje

Budite fizički aktivni i poradite na navikama po pitanju ishrane. Hronični bolesnici – češće kontrole.

 

Ten čist kao suza i to uz pomoć jednog jeftinog proizvoda!









JARAC

Ljubav

Dok će prvi deo jula biti dosta miran i stabilan u vašim emotivnim relacijama, drugi deo meseca već donosi pojačane tenzije i komunikacijske probleme. Oboje ćete biti ubeđeni da ste vi u pravu po nekim pitanjima i biće zahtevan zadatak da pronađete kompromis. Vi ćete smatrati da partner previše kritikuje, zakera, da « ubada kao osica » baš tamo gde ste osetljivi – dok će druga strana misliti da vi bespotrebno otežavate i usporavate svaku situaciju i da ne prihvatate ni jedan predlog niti kritiku. Ovo se može prevazići u poslednjoj nedelji meseca, obostranim trudom i razumevanjem. Neki od vas mogu tokom jula osetiti potrebu da malo flertuju « sa strane » – bilo bi dobro da ovu potrebu iskulirate. Slobodni – nemojte biti iznenađeni zovom prošlosti. Za nove ljubavi ovo je dobro vreme, ali samo ako niste opterećeni time da li će trajati – ako je vaša želja da uživate, onda samo napred !

Posao

Jednostavnije ćete funkcionisati u prvom delu meseca – iako će dosta situacija ići sporije od vaših očekivanja – ipak ćete sve rešavati i završavati obaveze na vreme. Drugi deo meseca već donosi probleme sa organizacijom ali i lošiju komunikaciju sa saradnicima. Takođe – možete imati osećaj da oni oko vas svoje probleme i obaveze svaljuju na vaša pleća, ostavljajući vas da se snalazite kako znate i umete. Finansijski ćete proći korektno, samo obratite pažnju na troškove tokom druge dekade jula.

Zdravlje

Manji problemi sa alergijama i stomakom. Stariji i hronični bolesnici – češće kontrole.

 

VODOLIJA

Ljubav

Vodolije koje su zauzete očekuje intenzivna ljubavna klackalica tokom jula. Imaćete one dane u kojima će sve prštati od radosti, uzbuđenja, strasti, dobrog provoda i ljubavi. Ali, isto tako – biće i onih dana u kojima ćete smatrati da partner gleda samo sebe i da vam ne posvećuje dovoljno vremena i pažnje. Tih nekih bezveze dana će biti posebno u drugom delu meseca, a neki od njih mogu dovesti do naglašenih tenzija između vas dvoje, pa u nekim slučajevima čak i do prekida odnosa. Zato tokom jula budite brzi na izjavama ljubavi, a spori u raspravama. Slobodne Vodolije – jul vam može doneti pregrš flerta i ljubavnih akcija. Vi ste uvek spremni za avanturu – a sada je možete i ostvariti. Nisam sigurna da je ovo dobar period ukoliko želite stabilnu i trajnu ljubavnu priču. I da – računajte da je prošlost tu negde, iza ćoška.

Posao

Koliko god jul bio poslovno uspešan za vas – i po pitanju rezultata koje ćete ostvariti, ali i po pitanju finansija – ipak ne možemo reći da će on biti lagan, jednostavan. Prosto rečeno – pritisak svakodnevice i obaveza na vas će biti izražen I dosta jak, a teškoće ćete imati I u komunikaciji sa onima sa kojima radite, sarađujete. Posebno drugi deo meseca može doneti otežanja na dnevnoj bazi, stres u odnosu sa saradnicima i mnoštvo prepreka koje ćete morati da rešavate. Čuvajte živce, nemate ih za izvoz.

Zdravlje

Pojačan stres može uticati na vaš imunitet. Obratite više pažnje na ishranu.

 



RIBE

Ljubav

Od ulaska Saturna u vaš znak u martu mesecu ove godine – postoji jedan otežan i kompleksan uticaj kada su vaše emotivne relacije u pitanju. Češće nego inače odnos sa partnerom će biti na nekoj vrsti testa odgovornosti, trajnosti  – što će tokom jula biti posebno primetno u drugoj polovini meseca. Ovaj period vam sa jedne strane daje šansu da popravite odnos, da istinski saslušate i čujete jedno drugo….ali sa druge – ipak govori o tome da ukoliko ne budete spremni na dogovor i kompromis – možete napraviti prilično duboke ožiljke na vašem odnosu. Slobodne Ribe – momenat za obnovu tajnih veza, ali i momenat da započnete nešto novo što nije trajnog karaktera već pre govori o avanturi i neobaveznom. Samo u prvih desetak dana jula imamo dobre ljubavne aspekte, ostalo je već previše komplikovano.

Posao

Vaši interesi, način funkcionisanja i obavljanja obaveza se često neće podudarati i uklapati sa kolegama i saradnicima – što je posebno izraženo od polovine meseca. Suočavaćete se sa pritiskom, kritikama, ali i naglim promenama u saradničkim odnosima. Ovo je mesec koji vam postavlja prepreke, što ne znači da neće biti uspešan – samo ćete se jako umoriti u procesu. Budite svesni onoga što želite da postignete i ne odustajte od svojih ciljeva. Više obratite pažnju na finansije – troškovi su se skroz razuzdali.

Zdravlje

Menjajte navike da ne bi uticale na vaše zdravlje. Osetljivost krvnih sudova kod starijih Riba.


 

Mesečni horoskop za jul: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>