Zadruga

Parovi

Ana Ćurčić podelila fotografije iz mladosti! Život ih je rastavio!

Drugoplasirana zadrugarka Ana Ćurčić podelila je fotografije iz mladosti, iz perioda ljubavi sa Bulićem! Život ih je rastavio, nisu prestali da se vole, priznala je Ana jednom prilikom.

Ana Ćurčić podelila fotografije iz mladosti! Život ih je rastavio! Screenshoot/Instagram





Ana Ćurčić je više puta naglasila da je Aca Bulić njena prva i najveća ljubav. Bio joj je podrška u toku rijalitija ali je nastavio da to bude i nakon Aninog izlaska.

Njih dvoje, zavoleli su se u srednoj školi, Ana je ostala u drugom stanju, svadba je bila zakazana ali sudbina je umešala prste, pa su im se izdešavale neke loše stvari zbog kojih nisu ispunili svoje snove. Izgubili su dete i svako je otišao na svoju stranu.

Jedno drugom su ostali u najlepšem sećanju, a to potvrđuju i danas svojim ponašanjem. 


Nakon Aninog izlaska iz rijalitija "Zadruga" svakodnevno su u kontaktu, a Ana izgleda misli na njega i u sitne sate kada je objavila zajedničke fotografije iz 1992. godine i pokazala kako su zajedno, tokom najveće ljubavi, izgledali pre 31 godinu.










Ana je napisala:


"Popaj i Oliva"


"Nas dvoje smo se rastali od tuge, a nismo prestali da se volimo. Život nas je rastavio." - pričala je Ana Ćurčić tokom trajanja rijalitija "Zadruga" Zorici Marković, da bi po izlasku u razgovoru za Pink rekla da je očekivala Bulićevu podršku tokom svog učešća u rijalitiju. 







Javnost je bila iznenađena skupocenim satom marke "roleks", koji je Aca poklonio Ani, a ona je to prokomentarisala rečima:


"Mogla sam da očekujem to od njega zato što je on neko vrlo važan u mom životu, svi znamo šta. On je moj doživotni prijatelj, to je nešto što bih i ja sutra uradila za njega, tako i on za mene. 






Zahvalna sam mu beskrajno. Uz mene je i otkako sam izašla, biće tu zauvek. Prelep je poklon, čak mi je bilo neprijatno da ga uzmem, šokirala sam se. Dobila sam vrlo lep "roleks" od Ace." 

 

Madona je hospitalizovana, a njen dečko Josh Popper, podelio je emotivnu poruku!




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>