Region

Svet

Kaći Grujić prekipelo! Mnogi bi voleli da su na mom mestu, ali nažalost ne mogu!

Pevačici Katarini Kaći Grujić je prekipelo! Mnogi bi voleli da su na mom mestu, ali nažalost ne mogu! Imala sam ime i prezime i pre Gobelje!

Kaći Grujić prekipelo! Mnogi bi voleli da su na mom mestu, ali nažalost ne mogu! Screenshoot/Instagram




Kaća Grujić vredno radi i sa osmehom se vraća sa nastupa, a sada odgovara na prozivke da je upecala popularnog fudbalera.

"Umorna sam, iscrpljena sam, ali takav je posao. Jedva čekam kući. Mnogo se radi, mnogo se putuje, ali ja sam ipak raspoložena jer radim ovaj posao iz ljubavi, ne iz novca. Super je što se zarađuje naravno, ali vraćam se sa osmehom sa nastupa." - kaže pevačica.






Kaća kaće da ne zna ko širi takve priče da se dobro udala:


"Ne znam ko to kaže... Da sam htela da uhvatim nekog, da se udam za milijardera verovatno bih se i udala za milijardera. Gluposti. Ja sam i pre Marka imala svoje ime i prezime. Moja porodica je imala isto, najnormalnije smo živeli... 

Sve što sam poželela kao mala, to sam imala, sada što poželim isto priuštim sebi ili sama sebi ili muž. Tako da ne vidim ništa loše u tome, samo neka pričaju, mnogi bi voleli da su na mom mestu, ali nažalost ne mogu."
- ispričala je Katarina Grujić.


Kaća je isplanirala narednih mesec dana, odlazi u Crnu Goru radno i to sa ćerkom:

"Ćerka ide sa mnom u Budvu na mesec dana, mene čeka tamo turneja, ona će uživati. Marko ne ide sa nama, čekaju ga pripreme, nema dovoljno vremena bude sa nama. Ali kad ugrabi neku priliku on će doleteti prvim avionom do nas. 

Ja sam dežurni policajac, tako će i biti. Ja volim disciplinu. Žensko sam, tako da bih ja da radim sa njom. Tako da mislim da će više mene slušati, a tatina mezimica, pa kad je budem grlila trčaće kod njega. I onda će biti sve oprošteno."-
ispričala je Kaća Grujić za Blic.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>