Style

Ljubav

Neće muškaci poludeti za vama zbog silikona i šminke! Jedna stvar će vas izdvojiti!

Neće muškaci poludeti za vama zbog silikona, trbušnjaka i šminke! Jedna stvar će vas izdvojiti od ostalih žena, bar tako tvrdi psiholog Mihail Labkovski. Kako se ponaša fatalna žena?!

Neće muškaci poludeti za vama zbog silikona i šminke! Jedna stvar će vas izdvojiti! Svet Plus





Najpoznatiji ruski psiholog Mihail Labkovski tvrdi da fatalna žena zapravo poseduje jedan bitan kvalitet, ato je samopoštovanje:


"Neke žene veruju da moraju 24 sata, sedam dana u nedelji da budu sređene, našminkane, sa kratkim suknjama, kako bi se muškarac zaljubio u njih. 

Muškarca koji poštuje sebe ne može privući devojka koja ne poštuje sebe. Žene koje cene sebe su najprivlačnije". 




Žene koje očajnički pokušavaju da prate trendove, da budu obučene po poslednjoj modi, da nekada čak u tome izgledaju i vulgarno, nikada ali nikada, neće privući pravog muškarca. 

One žene koje sebe žrtvuju, ubrizgavajući hijaluron, operišući grudi, zadnjicu i slično, nikada neće naći sreću. One to rade da bi drugima izgledale bolje, a kada u tome ne uspju, duboko budu nesrećne.

"Takva žena se iscrpljuje dijetama, juri kod kozmetičarke, ubrizgava u sebe sve moguće, nadograđuje kosu, ide pod nož,  a sve da bi se dopale muškarcu."- kaže psiholog.






"Takve žene ne mogu nikada da nađu pravog mušarca jer one šalju lošu sliku o sebi. 

One će na kraju da završe same, jer će taj muškarac da ih ostavi onaj momenat kada naiđe druga, mlađa, lepša."
- kaže Labkovski.



Žena za kojom se muškarci okreću je lako biti ali budite žena koju će muškarac obožavati i ostati kraj nje, žena zbog koje ga druge neće zanimati.


"Morate da naučite da se divite sebi, a onda da čekate divljenje drugih. Ako zaista volite sebe, neće vam biti važno da li vas vole drugi," zaključuje doktor Labkovski.

 

Ljubavni horoskop za narednih šest meseci! Velike ali lepe promene!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>