Zadruga

Parovi

Janjuš nije loš čovek, samo je bolestan! (VIDEO)

Marko Janjušević Janjuš za sebe smatra da nije loš čovek, već da je bolestan. Porok je bolest, nisu to loši ljudi, rade to jer su bolesni...

Janjuš nije loš čovek, samo je bolestan! (VIDEO) Screenshoot/Instagram




U emisiji narod pita, Ivana Šopić ugostila je Janjuša i kako kaže, nadala  se da će on biti malo otvoreniji ali Janjuš se ponašao kao da su mu gledaoci za sve krivi:



"Sve što si me pitala rekao sam, ali ljudi me ne interesuju od kad sam izašao iz rijlitija. Gledam da prebacim na šalu, volim i na svoj račun da se našalim, da ne bude tenzično." - rekao je Janjuš.


Humor jeste tvoj zaštitni znak, čujemo i od publike da ih uvek nasmeješ, ali da li si primetio da su gledaoci vrlo blagonakloni prema tebi? - pitala je voditeljka.








"Jesam, ranije sam odgovarao sa manje prava nego sad. Drago mi je što me ne napušava svako, samo mi je jedan rekao da sam go*no. Ja sam dobar, samo imam greške koje sam sam sebi napravio i nikome drugom. 

Moja tašta je žena koja je ozbiljna žena i mislite da bi razgovarala sa mnom da nije videla nešto lepo u meni, da sam bio toliko loš? Samo sam bio poročan čovek, najviše sam voleo kocku i žene i to je moj porok. Porok je bolest, nisu to loši ljudi, rade jer su bolesni."
- rekao je Janjušević.



Da li tu ima promene, kako neko da ti poveruje? - pitala je Ivana Šopić.

"Možeš samo sam sebi da pomogneš za svaki porok. Doktor za to ne postoji, samo sam sebi možeš da pomogneš." - zaključio je Janjuš.

 

Šta je policiji ispričala devojka koja bila pored Vidoja Ristovića kada je preminuo!




Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>