Zadruga

Parovi

Da li su Ana Ćurčić i Milena Kačavenda prevarile naciju? A šta kaže Aca Bulić?

Zadruga se završila, ostala su mnoga pitanja bez odgovora... Da li su Ana Ćurčić i Milena Kačavenda prevarile naciju? A šta kaže Aca Bulić?

Da li su Ana Ćurčić i Milena Kačavenda prevarile naciju? A šta kaže Aca Bulić? Screenshoot/Youtube





Ana Ćurčić je prevarena žena i kao takva ušla je u rijaliti "Zadruga 6" da se suoči sa svojim nevenčanim suprugom Zvezdanom Slavnićem. Ipak, delovalo je kao da se prvo suočila sa Anđelom Đuričić, obrativši joj se onom čuvenom rečenicom:


Jesi li oprala zubiće?"


Ana se prvi put pojavila u emisiji kod Mema i tu smo mogli da čujemo neke pojedinosti iz njene veze sa Zvezdanom ali i da vidimo kolika je njena bol. Mnogi su saosećali sa njom.

Upravo u toj emisiji Ana Ćurčić je izjavila da neće ući u "Zadrugu 6".


I ušla je, ne može joj se zameriti. Prosto imala je prava na to.







Njen ulazak je prošao kako je prošao, dešavale su se razne situacije sa Zvezdanom koje su u gledaocima izazivale jezu, a onda se pojavila i Milena Kačavenda, poznatija kao kuma.


Mnogi su bili oduševljeni njenim stavom, ponašanjem i time što toliko brani Anu. Svega je bilo, a na kraju balade Ana demantuje stvari koje je Milena Kačavenda iznosila dok je ona bila u rijalitiju. A to nisu bile ni malo bezazlene situacije, koje je Milena prepričavala.


Tu je i Aca Bulić! Bio je podrška Ani ali i njenoj deci i majci napolju. Govorilo se o njihovoj ljubavi, gubitku deteta, propalom venčanju...


I šta je na kraju od svega istina? Da li su Ana Ćurčić i Milena Kačavenda prevarile naciju, kao što se Memo pita u video snimku ispod.


Podsetimo se kako je sve počelo:




 



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>