Region

Svet

Glumac Žarko Laušević objavio pesmu o tragično stradaloj deci!

Glumac Žarko Laušević, kao i celokupna javnost, potresen je tragedijom koja se dogodila u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru... Objavio je pesmu o tragično stradaloj deci!

Glumac Žarko Laušević objavio pesmu o tragično stradaloj deci! Screenshoot/Instagram





Žarko Laušević je nastradalima posvetio pesmu koju je objavio na društvenoj mreži Instagram uz poruku: "Probudimo se! Zbog njih! Čuvaj ih, bože!".


"Stomak se steže u bol nesnosan,

Nedostaje malenih duša osam,

Ko će ih čuvati u večnoj tami,

Čuvar je s njima, bar nisu sami,

Sedim, kroz suze gledam u krevet,

Nedostaje nam života devet,

Tuga i bol na trgu cveća,

umesto ruža, buketi sveća

U školi na vrhu Cvetnog trga

danas u dvorištu stanuje tuga"


Podsetimo, velika tragedija dogodila se juče oko 8.40 časova kada je maloletnik K. K. (13) učenik sedmog razreda ubio 8 učenika ove škole i radnika obezbeđenja a ranio 6 đaka i nastavnicu istorije.

Dečak je sam pozvao policiju i rekao sta je uradio. Odmah je uhapšen, a nakon toga su privedeni i njegovi otac i majka.

K. K. je pištolj uzeo od oca, iz sefa.

Kako je do detalja objasnio načelnik beogradske policije Veselin Milić, maloletni K. K. je mesec dana planirano za izvršenje. K. K. je u dužem vremenu to planirao, motiv nije saopštio. Vatreno oružje uzeo je iz očevog stana i doneo sa četiri molotovljeva koktela.

Otac dečaka V. K. je uhapšen juče. Ministar policije Bratislav Gašić je naveo kako je otac dečaka izjavio da su oba pištolja bila zaključana u sefu pod šfrom, ali očigledno da je dete imalo šifru.

Povređena deca nalaze se u Univerzitetskoj dečijoj klinici u Tiršovoj i u Urgentnom centru UKC Srbije. Dvoje dece je ugroženo: devojčica koja je pogođena u glavu i koja je operisana, i dečak koji je u UC.

Zbog ove tragedije proglašena je trodnevna žalost od petka, 5. maja do nedelje, 7. maja.



Demanti Žarka Lauševića!


Žarko Lušević nije autor pesme posvećene ubijenoj deci u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", koja se juče proširila društvenim mrežama.


Glumčev advokat Zoran Golubović najavio je da će zbog toga Laušević podneti krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu.


- Naš klijent Žarko Laušević nije autor pomenutih stihova. Takođe Vas obaveštavamo da g. Žarko Laušević nema nijedan nalog ni na jednoj društvenoj mreži, pa samim tim nije ni mogao da objavi pomenutu pesmu putem svog naloga. Najblaže rečeno, tužno je da u ovako nesrećnom i bolnom trenutku neko promoviše svoj "talenat" krijući se iza imena poznatih ličnosti, u ovom slučaju, iza imena poznatog glumca Žarka Lauševića. Podnećemo krivičnu prijavu Višem javnom tužilaštvu, Odeljenju za visokotehnološki kriminal u Beogradu, protiv NN lica, koje je otvaranjem lažnog naloga prouzrokovalo ovu situaciju - napisao je punomoćnik Žarka Lauševića, Zoran Golubović.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/informer

Povezane vesti:


>