Zadruga

Parovi

Anđela Đuričić vrišti zbog čestitki koje nije dobila! Evo kada stižu! (VIDEO)

Anđela Đuričić vrišti, plače i ucenjuje produkciju zbog čestitki koje nije dobila od svoje porodice! Evo kada stižu u Zadrugu, odnosno kada će biti uručene zadrugarima.

Anđela Đuričić vrišti zbog čestitki koje nije dobila! Evo kada stižu! (VIDEO) Screenshoot/Youtube







Veliki šef je doneo odluku da za najradosniji hrišćanski praznik Vaskrs nema izbacivanja u "Zadruzi", te se sinoć umesto ove emisije, održao "Zadruga specijal". 

Voditeljka Dušica Jakovljević je u studiju ugostila trudnu Taru Simov, Radomira Takija Marinkovića i Anu Veselinović, dok je voditelj Marko Đedović više puta ulazio u Šiša bar, kako bi sa najaktuelnijim zadrugarima obavio intervjue.


Pre toga se u Beloj kući tokom dana održala gala proslava Vaskrsa, gde je takmičare šeste sezone zabavljala Rada Manojlović. Zadrugari su tada dobili i poklone od svojih najmilijih, a mnogi od njih su se rastužili što nisu dobili čestitke, između ostalog i Anđela Đuričić, koja je želela da sazna da li su je se roditelji odrekli zbog afere sa Zvezdanom Slavnićem


Na radost gledalaca i zadrugara, danas će oni dobiti priliku da vide čestitke svojih najmilijih.

 Naime, sinoć se na televiziji Pink tokom specijalne emisije pojavila reklama za današnji događaj: "Danas u 11h - Čestitke porodica zadrugarima".

Ova emisija će zasigurno promeniti mnogo stvari u "Zadruzi", a svi čekaju da vide šta će Anđela dobiti od svojih.



Poslušajte koliko je Anđela divljala zbog činjenice da nema čestitki od porodice:



 

Moka Slavnić i Slavica danas su se susreli prvi put nakon 30 godina! (VIDEO)


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/republika

Povezane vesti:


>