Style

Ljubav

Dnevni horoskop za 26. mart 2023. godine!

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 26. mart 2023. godine na portalu Svet Plus. 

Dnevni horoskop za 26. mart 2023. godine! Svet Plus





♈Ovan

Planetarni aspekti mogu da prouzrokuju zastoj u poslovanju. Jedan od vaših saradnika postao je problematičan. Isprekidan odnos sa partnerom i nedefinisana veza između vas počinju da vas emocionalno iscrpljuju. Otvoreno porazgovarajte o vašoj zajedničkoj budućnosti. Temperatura.



♉ Bik


Budite oprezni jer su danas mogući neki propusti. Pad koncentracije može da uzrokuje ozbiljne greške i materijalnu štetu. Bikovi koji su u vezi ili u braku suočavaju se sa starim problemom. Neophodno je da ga hitno rešite. Pad imuniteta.




♊ Blizanci

Negativan komentar nadređenih može vas iznervirati. Potrudite se da budete što bolji i demantujte ih budućim odličnim rezultatima. Blizanci se mogu naći u iskušenju da iznenada uđu u tajnu vezu. Poznanstvo sa jednom Vodolijom može se pokazati kao fatalno. Izbegavajte gazirana pića.




♋ Rak

Danas možete naići na problem u komunikaciji sa poslovnim saradnicima. Neophodan je kompromis. Slobodne Rakove očekuje poznanstvo sa jednom fatalnom Škorpijom. Rakovi koji su u vezi mogu da prolaze kroz kratkotrajnu krizu. Skloni ste alkoholu.




♌ Lav

Lavove danas na poslu očekuje mogućnost unapređenja. Očekuje vas izuzetno važan poslovni sastanak. Idealan dan da tražite povišicu. Početak nove veze za slobodne Lavove. Oni Lavovi koji su u vezi uspešno će prevazići neki stari problem. Glavobolja.







♍ Devica

Poslovna saradnja sa prijateljem ili poslovno putovanje predstavljaju dominantne teme ovog dana. Odlična finansijska situacija. Danas vas očekuje iskušenje u vidu ulaska u vezu. Tome neće odoleti čak ni najopreznije Device. Puni ste pozitivne energije.



♎ Vaga

Akcenat ovog dana je na finansijama. Ako vam je neophodan novac za dalje poslovanje, ovo je idealan dan da potražite dodatne izvore i sponzore. Nerazumevanje između vas i partnera može danas kulminirati u vidu rasprave. Osećate veliki umor.



♏ Škorpija

Nije preporučljivo da danas ulazite u finansijske rizike. Moguć je gubitak. Slobodne Škorpije mogu da uđu u vezu sa jednim zanimljivim Lavom. Obnavljanje komunikacije sa bivšom ljubavi moguće je čak i kroz slučajan susret. Sklonost povredama.







♐ Strelac

Dominantna tema ovog danas jesu finansije. Početak saradnje sa prijateljima doneće vam veliki uspeh. Očekuje vas prelazak granice prijateljstva između vas i osobe koju već dugo poznajete. Između vas su se razvile veoma snažne emocije. Loše se osećate zbog naglih temperaturnih oscilacija.





♑ Jarac

Planetarni aspekti mogu doprineti zakašnjenju nekih uplata novca. Slobodne Jarčeve očekuje poznanstvo sa zanimljivom osobom preko posla. Jarčevi koji su već dugo nezadovoljni u vezi mogu odlučiti da raskinu. Više se krećite.



♒ Vodolija


Planete vas podstiču da završite važan posao pre nego što započnete rad na novom projektu.

Flert i igre zavođenja obeležiće ovaj dan za sve Vodolije. Vodolije koje su u vezi očekuje sukob različitih mišljenja s partnerom. Zadržavanje vode u organizmu.


♓ Ribe


Dvostruka poslovna ponuda može vas postaviti pred dilemu. Preispitajte poslovne saradnje pre nego donesete konačnu odluku. Početak nove veze donosi prva iskušenja i krizu. Niste sigurni da li da se upuštate u ozbiljnu vezu. Više se krećite.

 

Mesečni horoskop za april 2023. godine po ciganskim kartama! (PRVI DEO)

Mesečni horoskop za april 2023. godine po ciganskim kartama! (DRUGI DEO)


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/still

Povezane vesti:


>