Ljubav & Sex

Style & Lepota

Ljubav & Sex

Godinama je trpela nasilje pred decom: Bacila sam se kroz prozor kako bih se spasila!

Jedna žena odlučila je da otvori svoju dušu i ispriča kroz kakav je pakao prolazila godinama, dok je trpela psihičko i fizičko maltretiranje od supruga sa kojim ima dvoje maloletne dece.

Godinama je trpela nasilje pred decom: Bacila sam se kroz prozor kako bih se spasila!Mnoge žene trpe nasilnike zbog straha ili egzistencije, a da li je to rešenje ili u timk trenucima treba potražiti ozbiljnu pomoć. Najbolje odgovor će vam upravo dati priča ove žene koja je bukvalno prolazila kroz pakao i bila je primorana na razne stvari, kako bi 10. februara spasila živu glavu: "Tog dana došao je po mene na stanicu i odvezao kući, zaključao je vrata i počeo je da mi pretura po torbi. Gledao mi je telefon, prebacio mi da se šminkam zbog kolega i da ga varam. To, naravno, nije bilo tačno, ali moje negiranje ga nije zanimalo. Sedela sam na krevetu kad je počeo da mi udara šamare. Bilo ih je ko zna koliko kad sam pala sa kreveta. On nije stao. Nastavio je da me šutira u stomak, iako zna da sam pre tri godine operisala rak na materici", priča kroz suze M. P. za Kurir i nastavlja potresnu priču:

"Kad sam, ne znam ni sama kako, uspela da ustanem, uhvatio me je za kosu. Čupao me je i šamarao istovremeno, a potom mi je glavom udarao o zid. Krv mi je lila iz usta jer mi je rasekao usnu. Bila sam bespomoćna da mu se oduprem. Sve me je bolelo od udaraca, a za svaki sledeći mislila sam da će biti poslednji i da će me ubiti... Krv je lila po sobi, a on mi je rekao da ne pljujem krv. 

"Gušila sam se u sopstvenoj krvi... Iako ga nikad ni za šta nisam molila, tada sam ga zamolila da prestane. I sad se osećam loše zbog toga, jer sam sposobna da radim za sebe i za svoju decu i ne volim da molim ni za šta i nikoga. Ovog puta bilo je drugačije, želela sam da živim sa svojom decom. Ona su mi sve vreme bila pred očima, ali on nije obraćao pažnju. Nije mi dao da odem do kupatila da se umijem i udahnem malo vazduha. Terao me je da budem u ćošku i tukao me. 

"Jedva sam otišla do prozora i otvorila ga. Rekao mi je da ga zatvorim, ali sam mu objasnila da mi treba malo vazduha. Znala sam da će nastaviti s batinama kad završi cigaretu, i da to neću preživeti... Zato sam se bukvalno bacila s prozora. Srećom, on nije bio viši od dva metra. Ustala sam i nisam znala gde ću, on je za to vreme vikao s prozora da stanem i da se vratim u kuću... Sada je u pritvoru, ali sigurna sam da će me, kad izađe, ubiti! Jer mene će kriviti što je u zatvoru", priča prestravljena M.P. za Kurir kojoj je komšinica pomogla da pozove Hitnu pomoć i policiju.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:

Komentari