Region

Svet

Tata Milorad: Milica kod kuće još gore histeriše i vrišti!

Posle drame koju je Milica Majstorović napravila u nastupu ljubomore, strasti su se ohladile, jer joj je dečko Nenad objasnio da je bio u pitanju zadatak za koji su dobili nagradu. Dobili smo i njenog tatu Milorada, koji je objasnio da je njeno ponašanje još i dobro u odnosu na ono što je on očekivao i da Milica često ima običaj da podvikne i van šoua...

Tata Milorad: Milica kod kuće još gore histeriše i vrišti!



 "Ma jao, ja sam mislio i plašio sam se pravo da vam kažem, da će ona praviti i mnogo gore scene, a ovo je sada super” komentariše Miličin tata Milorad histerični napad svoje ćerke u rijalitiju "Parovi". Naime, njen dečko Nenad dobio je zadatak da ode u tajnu odaju sa sobaricom, ali nije smeo da kaže svojoj devojci nego je morao samo da nestane u nekom trenutku. Kad je shvatila gde se nalazi i da su vrata sobe zaključana, Milica je sela ispred istih, plakala, vrištala, zvala ga da izađe. Nenad se nije oglašavao. Kasnije kad joj je Nenad objasnio da je to bio zadatak i da su dobili nagradu, konačno se i osmehnula i oprostila mu, pa makar i kroz suze. Ipak, i dalje nije bila baš sto posto sigurna da li može da mu veruje.

"Ma nema razloga ona njemu da ne veruje. On je jedan odličan dečko, ali pošto je takav logično je da je nekad mora i da bude ljubomorna. Mislim da je to tako malo impulsivno odreagovala” objasnio nam je u prvom momentu Miličin tata Milorad – „Ne bih da se sada pomisli da ja pričam nešto protiv svoje ćerke, naprotiv, naravno da sam uvek na njenoj strani, nego ona jednostavno tako reaguje. Nije to ništa zabrinjavajuće. Oni imaju takav odnos. Isto se ona prema njemu ponaša i kod kuće. Ima običaj tako da se izdere. Ali to je njihov odnos.” naglasio je Milorad, da nema potrebe za briogu kad je reč o Miličinom ponašanju i da je to za nju potpuno normalna stvar. I sve bi to bilo ok, da ne znamo da je nakon prvog rijalitija u kojem je učestvovala Milica navodno pokušala da se ubije.

Tada je tata Milorad bio izričit po pitanju toga kako je "Operacija trijumf" mogla da joj dođe glave i kako do toga nikako nije trebalo da dođe. Milica je i posle svega što joj se desilo, ušla i u "Parove", i još jednom svoje emotivno stanje bacila na proveru i razna iskušenja. Tata Milorad zbog toga i dalje negoduje.

izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>