Region

Svet

Kosa joj je opadala zbog stresa. Glumicu našli na podu kupatila!

Mnogi je se sećaju iz muzičkog takmičenja “Operacija trijumf”, a Milicu Majstorović poslednjih godina nismo imali prilike da vidimo često u javnosti, dok se o njenom burnom životu i te kako pisalo i pričalo. Kosa joj je opadala zbog stresa. Glumicu roditelji našli na podu kupatila!

Kosa joj je opadala zbog stresa. Glumicu našli na podu kupatila! Screenshoot
Skrenula je pažnju na sebe učešćem u nekadašnjem šou programu, a iako nije došla do finala, bila je i te kako prisutna na sceni. U jednom trenutku se povukla sa scene pa poručila za Gloriju:

"Odrasla sam, nisam više ono dete koje je ušlo u “Operaciju Trijumf”, koje nije znalo gde je došlo i šta ga je snašlo. U međuvremenu sam 2013. upisala Akademiju umetnosti i diplomirala glumu."

Šira javnost je za nju čula kad je navodno pokušala samoubistvo predoziranjem lekovima, što je ona javno negirala. Navela je da je samo previše popila, te da su je roditelji našli na podu u kupatilu i odvezli u bolnicu.

Mediji su tada prenosili i njenu oproštajnu poruku sa društvenih mreža koja glasi:

" Odoh, a gde? Ne znam ni ja. Samo ću hodati, a put će se sam stvoriti. Laku noć svirači, laku noć svima, do nekog drugog viđenja."

Pisalo se i da joj je kosa opadala zbog prevelikog stresa koji svakodnevno podnosi, a ona je u jednoj emisiji je izjavila da su je “mediji pojeli” i da im je “pružila previše zadovoljstva”. Bacila se u glumačke vode i imala je malu, ali zapaženu ulogu u seriji “Nemanjići - rađanje kraljevine“. Milica se pre nekoliko godina pojavila i u serijama “Žene sa Dedinja” i “Folk”.

Milicu su u javnosti povezivali sa Đorđem Miljenovićem koji je poznat kao Skaj Vikler, a pisalo se i o njenoj kratkoj vezi sa sportistom Ivanom Lenđerom. Sama Milica je u javnosti isticala samo ljubav sa dugogodišnjim dečkom Nenadom sa kojim je i raskinula.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Svetplus.com/Blic

Povezane vesti:


>