Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop prvi deo za period od 24. oktobra do 30. oktobra 2022! Ako ste Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav ili Devica, pogledate šta vas očekuje na polju posla, ljubavi, zdravlja.

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak, Lav, Devica! Svet Plus




Evo šta vam predviđa Venera sa papilotnom za narednih sedam dana:


OVAN

Hrana

Jačajte imunitet kroz kvalitetnu i redovnu ishranu. Izbegavajte prazne kalorije iz šećera, slatkiša, testa – potrebni su vam proteini, meso, jaja, povrće. Uzimajte više limuna a odgovaraće vam i jabuke.

Ljubav

Pomračenje Sunca, u koje je aktivno uključena i partnerska planeta Venera – definitivno će pojačati emotivno – strasni naboj u vašim vezama. I sad, dok će kod nekih parova sve vrcati od ljubavnih varnica, kod drugih sve to neće izgledati preterano slatko – pojačane strasti, ljubomora kao i partnerova sumnjičavost – mogu dovesti ili do otkrivanja skrivenih istina, ili pak do žustrih, kratkotrajnih ali burnih rasprava. Slobodni Ovnovi – društveni život će i dalje biti prilično aktivan. Što se emotivnih dešavanja tiče, više su podržane brze, kratkotrajne veze ispunjene strašću ili pak tajni odnosi.

Posao

Posebnog elana za svakodnevne obaveze baš i nemate. Više automatski obavljate sve nego što se istinski uključujete u dešavanja. Postoji neizvesnost po više pitanja – neka od njih ćete uspeti da rešite dogovorno i to već u prvom delu nedelje. Sve ono što ne uspete da rešite sada – verovatno će se prolongirati za drugu polovinu narednog meseca. Manji problemi sa tehničkim delom posla – zabuna oko papirologije ili povremeni bagovi sa kompjuterima, internetom.

Zdravlje

Stariji Ovnovi – reumatske tegobe. Mlađi – glavobolje, problemi sa vratnim i ramenim delom.

 

BIK

Hrana

Bilo bi pametnije da zaobiđete namirnice za koje znate da su nezdrave i koje neće prijati ni vašoj probavi ni vašim kilogramima….ali nisam sigurna da ćete to u ovom trenutku biti u stanju da izvedete.

Ljubav

Pomračenje Sunca, mlad Mesec i vaša vladarka Venera u znaku Škorpije – vašem partnerskom polju – otvaraju pred Bikovima jedan intenzivan emotivni period. Slobodni se mogu upustiti u vrlo intenzivnu, mada verovatno prolaznu ljubavnu priču (avanturu) a čak i da novozapočeti odnosi budu trajnijeg karaktera – nosiće u sebi miks ljubomore, strasti, posesivnosti i isključivosti. Što se zauzetih tiče, naredni period može doneti promene, pojačane strasti, nešto više drame i otežanja – odnosi koji su suštinski stabilni će proći kroz ovaj period jednostavnije, dok oni nestabilni – mogu imati oscilacije, pa i prekide.

Posao

I poslovni odnosi i saradnje će doživeti jedan vid transformacije u narednom periodu. Za sada, uglavnom će sve funkcionisati nekim uobičajenim tokom, ali će polako početi da u prvi plan izlaze razmimoilaženja, razlike u načinu mišljenja i funkcionisanja sa određenim saradnicima ili čak nadređenima. Vaša vladarka u znaku Škorpije nije u jednostavnoj poziciji – pokazuje da ćete se mnogo davati u poslu, a teško da ćete dobijati adekvatnu nadoknadu za to. Očekujte period pojačanog nezadovoljstva.

Zdravlje

Češće prehlade, potencijalni problemi sa hormonima, infekcije urogenitalnog trakta.

 

BLIZANCI

Hrana

Obroci u kasnim noćnim satima, neuravnotežena ishrana, preskakanje obroka, grickalice i pojačan unos slatkiša – vreme je da menjate navike i uvedete se u red.

Ljubav

Iako u ovu sedmicu ulazite u prilično korektnom odnosu sa voljenom osobom, verovatno je da će se to stanje ubrzo promeniti. I partner i vi ćete, zbog komplikacija vezanih što za porodicu, što za poslovni segment početi da se osećate čudno, napeto, nervozno i ne baš raspoloženo za komunikaciju. Strasti između vas dvoje će funkcionisati i na dalje, ali će zato i obostrana razdražljivost biti pojačana. Slobodni Blizanci – i kod vas postoje velike šanse da se upetljate u neku tajnu priču vođeni hemijom i potrebom za uzbuđenjem, avanturom, strašću. Mesta dešavanja – poslovni segment, društvene mreže, izlasci.

Posao

Mlad Mesec i pomračenje Sunca se dešavaju u vašem polju poslovne svakodnevice, ali i zdravlja. Što se ovog potonjeg tiče – u narednom periodu više pratite sebe, bićete osetljivi. Kada je posao u pitanju – ulazite u fazu dubljih i intenzivnijih promena, kao i potencijalno lošijeg kontakta sa kolegama i saradnicima. Poslovna svakodnevica lako može da se pretvori u „bojište“ na kojem ćete gubiti snagu i živce u pokušajima da sve završite na vreme i kako treba.

Zdravlje

Slabiji imunitet, pojačan umor. Sklonost ka virusnim i bakteriološkim infekcijama.

 




RAK

Hrana

Mlad Mesec može biti odličan okidač za velike promene u mnogim segmentima, pa i u navikama po pitanju ishrane. Dobar je momenat za započinjanje dijete ili uvođenje novog režima ishrane.

Ljubav

Mlad Mesec i pomračenje Sunca dešavaju se kod Rakova u polju koje je zaduženo za ljubav, zabavu, uživanje, ali i decu. Ukoliko želite prinovu – sada uopšte ne bi bio loš trenutak da počnete sa intenzivnijim „radom“ po ovom pitanju. Što se slobodnih Rakova tiče, sve što se vezuje za potencijalne nove ljubavne početke jeste skopčano sa velikim nabojem emocija i strasti, ali mora nositi i neki vid tajnovitosti. Da li su tajne priče za vas ili pak ne – to ćete morati da procenite sami. Zauzeti Rakovi, pogotovo oni čiji je odnos često na „staklenim nogama“ ulaze u još jednu nepovoljnu emotivnu fazu.

Posao

Osećaj tapkanja u mestu po poslovnim pitanjima. Bilo šta novo što ste pokušavali ili još uvek pokušavate da pokrenete – ide neizrecivo sporo ili se javljaju prepreke koje u ovom trenutku ne uspevate da rešite na zadovoljavajući način. Kod nekih od vas prisutne su poslovne nedoumice – želja za promenom postoji, ali paralelno postoji i nesigurnost kada je i na koji način pokrenuti. Finansije nisu bajna stavka – ovaj segment je opterećen pojačanim troškovima koje u ovom trenutku ne umete da kontrolišete.

Zdravlje

Reumatske tegobe ili problemi sa cirkulacijom kod starijih Rakova.

 

LAV

Hrana

Pojačavanje apetita i konstantna potreba da nešto grickate, spremate – može nastati zbog nervoze koja je ovih dana naglašena. Pokušajte da makar kontrolišete apetite u večernjim satima.

Ljubav

Iza vas ostaje jedan povoljniji i jednostavniji emotivni period. Neki Lavovi će od ove nedelje morati ozbiljnije da se bave porodičnim segmentom – bilo kroz konkretnu pomoć i podršku članovima porodice, bilo kroz dogovore o ozbiljnim pitanjima, bilo čak kroz neka neprijatna dešavanja u kojima će na vama biti velika odgovornost. Nekima od vas stoji i mogućnost preseljenja, početak zajedničkog života sa partnerom i pravljenje „temelja“ za buduću porodicu. Što se slobodnih Lavova tiče, vaš društveni život će i dalje biti dosta intenzivan, s tim što će prošlost početi jače da se meša, javlja, podseća vas.

Posao

Neke dogovore, situacije koje su vas kočile ili koje su vam bile pak od velikog značaja – uspećete da rešite odmah početkom ove nedelje. No, zato će ostalo morati da sačeka još malo, a sigurno je da će se otvoriti i neki novi „frontovi“ kojima ćete morati da posvetite pažnju. Takođe, sve ono što ste ostavili za kasnije ili čime niste imali snage ni živaca da se bavite – pa, to će izaći na svetlost dana i moraćete tome da posvetite pažnju. Greške i propusti iz prošlosti sada se mogu aktivirati.

Zdravlje

Osetljivost na virusne i bakteriološke infekcije. Mogućnost hormonskog disbalansa.

 

DEVICA

Hrana

Nešto jača potreba za slatkišima, posebno u drugom delu sedmice. Sem ove stavke, ishrana vam trenutno nije neki veliki problem – ali biste trebali da razmislite o većoj fizičkoj aktivnosti.

Ljubav

Pomračenje Sunca i mlad Mesec u polju komunikacije delovaće dvojako na Device u emotivnim relacijama, sve u zavisnosti od kvaliteta, suštine odnosa i otvorenosti između partnera. Kod nekih od vas ovo će označiti ulazak u fazu intenzivnijih razgovora koji će za cilj imati poboljšanje odnosa ili promenu u partnerstvu – prelazak na viši nivo, uozbiljavanje. Kod onih u čijoj vezi postoje tajne, pitanja o kojima se ne priča i sumnje – ovo može podstaknuti naporne razgovore sa dosta međusobnog optuživanja. Slobodnim Devicama stoji mogućnost novog poznanstva, ali i šansa za intenzivnu ljubavnu aferu.

Posao

Mars je već neko vreme u vašem polju karijere i statusa, a tu će boraviti i narednih pet meseci, s tim što na kraju ove sedmice kreće retrogradnim hodom. Obzirom da se pomračenje Sunca i mlad Mesec dešavaju u vašem polju dogovora i komunikacije, evidentno je da ulazite u vrlo intenzivan poslovni period u kojem će promene i vaša borba za poslovne pozicije biti u fokusu. Nezavršena poslovna pitanja i dogovori, kao i ispravljanje potencijalnih propusta iz prethodnog perioda sada će se aktivirati.

Zdravlje

Mogućnost povreda. Prehlade, urinarne infekcije.
 

Nedeljni horoskop: Vaga, Škorpija, Strelac, Jarac, Vodolija i Riba!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>